Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na 1. samostojni koncert ansambla Sekstakord v Šentjurju – vstopnice 40% ceneje


sekstakord-naslovAnsambel Sekstakord sestavlja 7 fantov, ki jih, kot pravijo, druži spoštljiv odnos do glasbe.

Ponujajo široko paleto narodno-zabavnega repertoarja, obogatenega z do petglasnim petjem, tri ali štiriglasno  pihalno – trobilsko sekcijo in tiro. Igrajo še pesmi ansamblov Štajerskih 7, Alpski kvintet, ansamblov Lojzeta Slaka in V & S Avsenik in številnih drugih. Za ostale ritme plesne in žurerske glasbe pa postavijo bobne, klaviature, električne kitare, trobente, pozavne, saksofone in poslušalce ter plesalce z glasbo in najrazličnejšimi ritmi popeljemo kamorkoli si želijo.

Na prvem samostojnem koncertu v soboto, 16. 5. ob 2o. uri v športni dvorani OŠ Franja Malgaja v Šentjurju se bodo predstavili skupaj z gosti Nušo Derenda, Šentjurskimi muzikanti, Štajerskih 7, prireditev pa bo povezoval znani šmarski komik Aleš Novak.

Vstopnice: 8€ v predprodaji, 10€ na dan koncerta, otroci do 12. leta starosti imajo vstop prost
prodajna mesta: bar Špelca, Dramlje; kava bar AS, Planina; Ramna, Slivniško jezero; picerija Osmica, Šentjur, Gostilna pri Olgi, Dobje pri Planini in člani Sekstakorda.

S KOZJANSKO.INFO NA KONCERT ANSAMBLA SEKSTAKORD V ŠENTJURJU 40% CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si 40% ceneje od redne cene na dan koncerta ponujamo 22 vstopnic za koncert ansambla Sekstakord v Šentjurju.

40% cenejše vstopnice naročite tukaj: