Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Štiri medalje z mednarodnega turnirja v Postojni


karate postojna 2015Trije člani Karate kluba Kozjansko in Obsotelje so se udeležili mednarodnega turnirja Postojna Open. Ob odlični organizaciji tamkajšnjega kluba in množični kakovostni udeležbi so uspešno nastopili tudi Amadeja Knez, Jan in Bor Hartl. Na samem turnirju se je zbralo kar 440 tekmovalcev, ki so opravili 600 nastopov.

Pri kata kadeti sta oba tako Jan kot Bor Hartl osvojila tretji mesti. V polfinalu sta morala priznati premoč proti dosti starejšima nasprotnikoma. Bor je nastopil tudi v športnih borbah kadeti do 57kg, kjer je po repasažni borbi za tretje mesto klonil s 2:0 in tako ni osvojil vidnejše uvrstitve.

Z ekipo v katah se pripravljajo tudi na ekipno državno prvenstvo, ki bo v začetku meseca junija. Nastopili so prvič na tekmovanju v sestavi Timotej Burlak,Jan in Bor Hartl in na koncu osvojili 3.mesto

Pri seniorkah je po malce daljši pavzi nastopila tudi Amadeja Knez. Tudi ona je v polfinalni borbi zapravila priložnost za uvrstitev v finale. Premagala jo je nasprotnica iz Opatije. Kasneje pa v borbi za tretje mesto še nasprotnica iz Loč. Ostala je brez medalje.

Znana so že tudi imena za nastop na 20. Balkanskem prvenstvu za otroke. Med njimi sta pričakovano na spisku Bor in Jan Hartl. Njun odhod in nastop bo sponzoriralo podjetje GES iz Rogaške Slatine. Nastopila bosta v disciplini kat. Sedaj sta v zaključni fazi intenzivnih priprav kjer bosta še poskusila izboljšati pomanjkljivosti, ki se pokažejo na tekmovanjih.

Miha Romih, glavni trener