Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Prvi poraz Kozjanov v 2. teniški ligi


TK Kozje 2015_2 - Ekipi TK Kozje in TK KonjiceČlanska ekipa Tenis klub Kozje GES d.o.o. se je v drugem krogu 2. slovenske teniške lige vzhod doma pomerila z ekipo Tenis kluba Konjice in doživela prvi letošnji poraz.

Kot prva sta na igrišče za domačo ekipo stopila Igor Cesarec in Samo Mrkša. Začetek je bil obetaven, saj je Igor proti Roku Hajdu dobil prvi niz, pa tudi Samo je imel proti Borisu Mariču dve žogici za zmago v prvem nizu, a ga je izgubil po podaljšani igri. V drugem je nato popustil in prva zmaga je odšla v Slovenske Konjice. Tudi Igor je izgubil drugi niz, tretji pa je bil zelo izenačen, saj ga je Igor dobil šele po podaljšani igri. Po skoraj dveh urah in pol je bil tako rezultat izenačen na 1:1. Tekmo sta za domače nadaljevala še Blaž Hartl in Iztok Artič, ki pa sta tokrat naletela na zelo razpoložena nasprotnika, ki sta jim prepustila le po nekaj iger. Blaž je proti Primožu Popoviču dobil tri, Iztok pa proti Tomažu Jamnikarju le eno igro. Ekipa TK Konjice je tako že po tekmah posameznikov prišla v vodstvo 3:1. Tekma dvojic tako ni odločala o ničemer, tudi tu pa so bili boljši gostje. Dvojica Hajd-Popovič je premagala Hartla in Artiča in gostje iz Slovenskih Konjic so zabeležili končno zmago s 4:1. Tudi v tretjem krogu 2.STL bo ekipa TK Kozje – GES d.o.o. domačin, v nedeljo 24. maja jim v goste prihaja ekipa TK Hoče, kar bo zadnja domača tekma Kozjanov v letošnji sezoni.

Nadaljevala se je tudi 10. sezona Veteranske Sotelske lige v tenisu. Ekipa TK Kozje je v drugem krogu gostila ekipo TK Kovinar iz Štor, ki v ligi sodeluje prvič. Naša ekipa je zabeležila še drugo zmago, tokrat z maksimalnim rezultatom 5:0. Točke so  prispevali Blaž Hartl, Bojan Dobravc, Iztok Artič, Mladen Kantoci ter dvojica Roman Gradišek – Jože Zajc. Po dveh krogih je ekipa TK Kozje z dvema zmagama v vodstvu skupine 1, v tretjem krogu pa gostuje v Šmarju pri Jelšah pri ekipi TK Jelšingrad. (R.G.)