Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Tajfun povedel v četrtfinalu, Slatinčani danes pred TV kamerami


kosarka_zogaZačela se je izločilna faza državnega prvenstva za košarkarje. Prvi so na parket stopili Šentjurčani, ki se merijo z Laščani. V gosteh so odlično začeli in vodili tudi za 17 točk. Prednost so vseskozi vzdrževali in na koncu slavil za 5 točk. Druga tekma bo v Šentjurju v četrtek ob 18. uri.

Danes bo Rogaška ob 18. uri igrala prvo tekmo četrtfinala. Tekma se bo v dvorani II. OŠ začela ob 18. uri, prenašala pa jo bo tudi TV Slovenija.

ZLATOROG LAŠKO : TAJFUN 69:74 (13:26, 16:11, 20:23, 20:14)
Lelić (8 skokov) in Zimić (10 skokov) po 19, Clark 15, Drobnjak 12, …

Predrag Milović, trener Zlatoroga Laško: “Tajfun je povsem zasluženo zmagal. Mi smo prvih 15 minut odigrali katastrofalno. V preostalem delu tekme je bilo bolje, a ni zadostovalo, da bi slavili zmago v Treh lilijah. Upam, da bo v četrtek naša ekipa prikazala boljši pristop od samega začetka.”

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: “Končnica Lige Telemach se je začela. Mi je verjetno bolje ne bi mogli otvoriti. Fantom čestitam za zmago, predvsem pa za prikazano energijo in odnos na tekmi. Kljub zmagi pri v naši ekipi ni nobene evforije. S treznimi glavami se bomo pripravili na naslednjo četrtfinalno tekmo.”