Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Motoristi na blagoslov k župniku, na čevape pa k Mojemu mesarju Jožetu (foto/video)


blagoslov motorjev šmarje 2015Moto klub Šparon Riders iz Šmarja pri Jelšah je tudi letos organiziral tradicionalni blagoslov motorjev in motoristov. V nedeljo, 26. aprila 2015, se je odvil že 13. tradicionalni blagoslov motorjev. Dogajanje je tako kot vsako leto potekalo pred cerkvijo in na ploščadi pred kulturnim domom.

Moto klub Šparon Riders je tudi letos v sodelovanju z Župnijo Šmarje pri Jelšah pripravil tradicionalen blagoslov motorjev. Na sončno pomladno nedeljo so motoristi, motoristke in ljubitelji motorjev prišli na svoj račun. Na tradicionalen blagoslov so se pripeljali motoristi iz domala vse Slovenije.

blagoslov motorjev šmarje 2015 (2)

Blagoslov se je tako kot vsako leto pričel s sveto mašo ob 10.15 v cerkvi Marije Vnebovzete v Šmarju pri Jelšah. Po maši je sledil blagoslov motorjev, ob koncu katerega so se tudi letos razlegli zvoki motorjev. Prav tako pa so vsem obiskovalcem predstavili tudi air-bag ali zračno blazino za motoriste, ki se na telovniku sproži ob padcu z vozila s posebno ampulo, ki telovnik napihne in s tem zmanjša možnost hujših poškodb. Spodaj si oglejte fotogalerijo z blagoslova.

PO DUHOVNI HRANI ŠE “ZEMELJSKA” PRI MOJEMU MESARJU JOŽETU

“Človek ne živi samo od kruha, ampak od vsake besede, ki prihaja iz Božjih ust,” je dejal Kristus, ščepec božanskega priokusa pa verjetno mnogi občutijo tudi ob porciji čevapčičev, še posebej tisti iz kvalitetnega slovenskega mesa, kakršnega ponuja zana šmarska mesnica Moj Mesar Jože.

mmj2

Priljubljeni šmarski mesar Jože Škorjanec je na ploščadi Kulturnega doma po blagoslovu motoriste in druge zbrane lačne obiskovalce častil s porcijo brezplačnih čevapčičev. Jože namreč letos praznuje 10 let svoje mesnice, ki je v tem času postala znana po najugodnejših cenah kvalitetnega slovenskega mesa. Ta čas v njegovih mesnicah v trgovini Mercator (Kašča) v Šmarju in v Poljčanah potekajo številna znižanja in akcije, do 25% na določene artikle, ob nakupu nad 10 evrov pa vam podarijo še hlebec kruha iz krušne peči. *promocijsko obvestilo

v/t/f:Dejan Hribernik

KOZJANSKO.INFO PONUJA 10 BONOV ZA 40% POPUST PRI NAKUPU MESA V MESNICI MOJ MESAR JOŽE
Našim zvestim obiskovalcem pa na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 10 bonov v vrednosti 20 € za nakup mesa v mesnici Moj mesar jože, za katere boste odšteli le 12 €, torej dobili jih boste 40% ceneje.

Bone s 40% popustom za nakup mesa v Moj mesar Jože naročite tukaj: