Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 10. 3. 2015


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 3. do 9. 3. 2015 zaznali na šentjurski policijski postaji:

Vlom v vikend

V torek, 3. 3. 2015, so bili policisti obveščeni o vlomu v vikend v kraju Doropolje, kjer se je neznanec očitno pripravljal na prihajajoče tople mesece, saj je odtujil motorno kosilnico ter s tem oškodoval lastnico za okoli 150 EUR.

Tatvina nafte

Policisti so bili v sredo, 4. 3. 2015, obveščeni o tatvini nafte iz delovnega stroja v Loki pri Žusmu, kjer je neznanec ukradel okoli 400 l nafte ter agregat. Z omenjenim je oškodoval družbo za okoli 1.000 EUR

Ogoljufal znanca

Policisti so bili 4. 3. 2015 s strani občana obveščeni, da ga je znanec ogoljufal za denar, katerega mu je posodil ter mu je obljubil, da mu ga bo vrnil. Del denarja naj bi mu vrnil, na preostanek pa naj bi pozabil. Policisti bodo zbrali obvestila ter o vsem obvestili tožilstvo.

Poskus vloma

Neznanec je preko noči na 4. 3. 2015 poskušal vlomiti v garažo vulkanizerstva v Goričici, vendar pa mu omenjeno ni uspelo. Kljub temu pa je s svojim dejanjem oškodoval lastnika, saj je poškodoval vrata.

Požar na hiši

Policisti so bili 5. 3. 2015 obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v Primožu. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi preskoka isker iz dimnika na ostrešje, ki je nato zagorelo. Požar so pogasili gasilci iz PGD Šentjur, PGD Lokarje in PGD Ponikva.

Poskus vloma v avtomobil

Občana sta naznanila, da jima je neznanec preko noči na 8. 3. 2015 poskušal vlomiti v osebni avtomobil, ki sta ju imela parkirana v okolici Rajskega otoka na Proseniškem. V vozilu mi ni uspelo priti, je pa vozili s poskusom poškodoval.

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

polovicka_celje_klik