Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: šentjurski instalaterji drugi v savinjski rekreativni ligi


instalacije verhovsek 2015 po finaluS finalnim turnirjem štirih najboljših ekip se je na Polzeli zaključila rekreativna košarkarska liga, ki je letos doživela že 21. izvedbo. Kot novinci so v njej tokrat prvič nastopili člani ekipe Instalacije Verhovšek Šentjur. V 13-članski ligi so v rednem delu z dvema porazoma zasedli drugo mesto.

V polfinalu so Šentjurčani s 73:58 ugnali ekipo Košarkarske šole Žalec. V finalu so se, sicer brez dveh igralcev s centrskega položaja, pomerili z moštvom Vrtine Palir Polzela. To je začelo veliko bolje in v prvem polčasu vodilo že s 16 točkami prednosti. Proti koncu tekme so se Šentjurčani sprostili in prišli na dve točki zaostanka. V zadnji minuti so se gostitelji z natančnim izvajanjem prostih metov odlepili.

Vrtine Palir Polzela : Instalacije Verhovšek Šentjur 77:67 (26:18, 17:9, 15:21, 19:19)

Boštjan Korošec 20, Tomaž Korošec 14, Rok Pirih 11, Miha Golob 9, Jan Šentjurc 6, Roman Verhovšek 5, Peter Vodopivec 2, Robert Dremšak, Tim Erjavec, Urban Kolar

Vodja ekipe Roman Verhovšek, sicer tretji po natančnosti izvajanja trojk (43,1 %) je ob vsem skupaj dejal: “Po slabem začetku smo vsem dokazali, da smo se zasluženo uvrstili v finale, kjer bi z nekaj več zbranosti lahko na koncu celo zmagali. Liga je vrhunsko organizirana, zlasti pa je bil užitek igrati finale pred toliko gledalci. Vsi člani ekipe so mlajši od 30 let, zato verjamem, da lahko še nekaj časa kvalitetno nastopamo in zastopamo šentjursko košarko. Zahvaljujem se Danilu Razboršku, ki nam je posodil drese. Upam, da se naslednje leto vrnemo še boljši.”

f: bR

polsi-klik-sport