Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na večer stand up komedije z Matjažem Javšnikom v R. Slatino – vstopnice 42% ceneje


javsnik-stand-upVse smeha željne vabimo na Stand Up večer z Matjažem Javšnikom. Na sprehod čez žensko-moške relacije in humoren vpogled v polpreteklo zgodovino. Vse s kritično distanco in obilno mero smeha!

Matjaž Javšnik je slovenski igralec in komik. Rodil se je leta 1969 in končal gledališko in lutkovno šolo (GILŠ) v Ljubljani. Matjaž Javšnik je nastopil v celovečernih filmih V leru, Marmelada, Na svoji Vesni in Zadnja večerja. Znan je po vlogi Izija v nadaljevanki TV dober dan, igra pa tudi v komediji 5moških.com in v Impro ligi (prvenstvo v gledališki improvizaciji), posodil pa je glas tudi animiranih likih v družinskih animiranih filmih (Mali pišček in Sezona lova).

Prejel je Severjevo nagrado za igralske dosežke ter pokal za najboljšega improvizatorja na državnem prvenstvu v gledaliških improvizacijah (1998).

Pred leti je Matjaž Javšnik posnel oddajo skriti mikrofon. V oddaji je znane ljudi ali kakršnekoli ustanove klical in jim razlagal brez vezne stvari, vendar se ob posnetkih vseeno dobro nasmejimo. Tako je v svojo past dobil tudi znanega slovenskega pevca Fredyja Miler.

Matjažu Javšniku se boste lahko smejali v petek, 13. 2. 2015 ob 19. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

Pohitite in si zagotovite vstopnico za stand up večer z Matjažem Javšnikom po predprodajni ceni 10 € na naslednjih prodajnih mestih: Slatna Kafe (Supermarket Tuš), Central Cafe, Bar Coffee Shop (center Spar). Na dan dogodka bo cena vstopnice 12 €.

————————————————————————————————————————————————–

S KOZJANSKO.INFO NA STAND UP VEČER Z MATJAŽEM JAVŠNIKOM 42% CENEJE

Kot je že v navadi, našim zvestim obiskovalcem na strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ekskluzivno omogočamo ogled stand up komedije z Matjažem Javšnikom po znižani ceni. 20 vstopnic namreč ponujamo 42% ceneje.

42% cenejše vstopnice naročite tukaj:

polsi-javsnik-klik