Vabimo na Winter House Party 4 v Podčetrtek – brezplačne vstopnice

11. 2. 2015 20:16

whp-naslovnaLetos se obeta že četrti tradicionalni Winter House Party v Podčetrtku v večnamenski dvorani! Tokrat še večji, boljši in glasnejši. Letos na našem odru, že dobro znani headliner večera MINLESS, energičen duo Fckn DJs in support DJ Arty.

 

MINLESS:
Nam in vam že znano ime. Tudi leto bo zopet nastopil na našem odru kot headliner večera. Leto 2014 je bilo zanj zelo pestro. Nastopil je na velikih dogodkih z znanimi izvajalci. Za sabo tudi skriva kar nekaj projektov med njimi je tudi eden izmed znanih domačih izvajalcev Beltek. Prepoznamo ga lahko po tem, da ima zelo energičen nastop in strast do glasbe med samim nastopom!
http://minlessmusic.com/

FCKN DJS:
Njihov nastop je nabit s pozitivno energijo, ki ustvari popolni večer z veliko emocij, ki vas definitivno ne bo razočaral. Eden izmed odmevnih nastopov sega v leto 2012, kjer sta nastopila kot opening act za svetovno znanega Hardwell-a. V istem letu sta dobila tudi svojo radijsko oddajo na Italjanskem radiu Fantasy. Njihovi projekti je več sodelovanj z tujimi izvajalci in tudi njihova lastna produkcija. V letu 2014 se pa njihova radijska oddaja predvaja tudi na Italjanskem radiu Stereo Citta.

DJ ARTY
Letos kot support se nam bo na odru pridružil DJ Arty, ki je že s svojimi house seti zabaval v Samsari, BTC, DJV Party, Mg-Rs, Casablanca, $ Club itd.

Vstopnice se bodo zopet prodajale na dan dogodka in sicer po 6 €. Zaradi velikega zanimanja za dogodek priporočamo, da si čimprej priskrbite vstopnico pri vhodu v dvorano.

KJE: Večnamenska dvorana Podčetrtek
KDAJ: Sobota, 21.2.2015 ob 22:00

whp-po

S KOZJANSKO.INFO NA WINTER HOUSE PARTY V PODČETRTEK BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za 1 cekin) ponujamo 10 vstopnic za Winter House Pary v Podčetrtku.

Potreben cekin vam podarimo ob prvi registraciji na Polovička.si

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

polsiwhp4-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,662 seconds.