Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: 7 filmskih uspešnic preteklega leta – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje1Kino je ponovno IN! Prenovljena dvorana kina Šmarje pri Jelšah z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.  Tokrat si na njegovem platnu lahko ogledate kar 7 filmskih uspešnic preteklega leta, pretežno dramskega žanra. V nadaljevanju smo za vas pripravili spred predvajanj.

PETEK, 16. 1. 2015, ob 19. uri – LJUBEZEN JE ČUDNA REČ  (drama)

indexPo skoraj štirih desetletjih skupnega življenja se geja Ben in George odločita za uradno poroko, toda ko njuna zveza postane uradna, George izgubi službo. Zaradi denarnih težav si ne moreta več privoščiti skupnega stanovanja, zato se Ben naseli pri sorodnikih, George pa pri nekdanjih sosedih. Poleg številnih težav in nezgod z novimi sostanovalci, se nekdaj nerazdružljivi duši znajdeta na križišču družbenih predsodkov in lastnih dvomov o obstoju njune zveze.

SOBOTA, 17. 1. 2015, ob 10. uri –   VELIČASTNIH 6(BIG JERO 6) animira.sinhr. film

veličastnih 6Zgodba je postavljena v prihodnost na Japonsko v mestu, ki je mešanica San Francisca in Tokia. 13-letni genij Hiro zgradi robota, ki bi naj nadomestil oz. vsaj malo olajšal izgubo njegovega umorjenega brata. Prav tako pa se z druščino mladih maščevalcev odloči poiskati odgovornega za bratovo smrt.

SOBOTA, 17. 1. 2015,  ob 19. uri – NEUKLONLJIVI

Režiserka balkanske vojne drame V deželi krvi in medu predstavlja neverjetno resnično zgodbo atleta in vojaka Louisa Zamperinija. Sin italijanskih emigrantov je v ZDA preživljal težavno otroštvo, toda trdoživa narava in vztrajnost na atletskih stezah sta ga pripeljala na berlinske olimpijske igre leta 1936. Ob izbruhu druge svetovne vojne je bil vpoklican v vojsko in z bombnikom strmoglavil nad Pacifikom, kjer je po dolgih sedmih tednih na morju padel v roke Japoncem. Kljub obupnim razmeram v ujetništvu, se je odločil kljubovati neusmiljenim stražarjem in do konca vojne ostal neuklonljiv.

ČETRTEK, 22. 1. 2015, OB 19. URI – JAUJA:  RAJ NA ZEMLJI (drama)

jaujaOdročna vojaška postojanka v Patagoniji leta 1882, med tako imenovanim ‘osvajanjem puščave’, brutalno bojno operacijo, katere cilj je bil iztrebiti prvotno prebivalstvo. Poveljnik Gunnar Dinesen z ljubljeno petnajstletno hčerko pripotuje iz Danske, da bi pri argentinski vojski prevzel delo inženirja. Kot edina ženska daleč naokoli Ingeborg med moškimi povzroči precejšnje vznemirjenje. Zaljubi se v mladega vojaka in neke noči z njim zbeži v divjino. Ko se Dinesen zbudi in ugotovi, kaj se je zgodilo, se po hčerinih sledeh odpravi globoko na sovražnikovo ozemlje v upanju, da jo bo našel, preden jo ujame zloglasni Zuluaga.

PETEK, 23. 1. 2015, ob 17.  URI – VELIČASTNIH 6(BIG NERO 6) V 2D tehniki -anim.sinhr.film 

veličastnih 6Zgodba je postavljena v prihodnost na Japonsko v mestu, ki je mešanica San Francisca in Tokia. 13-letni genij Hiro zgradi robota, ki bi naj nadomestil oz. vsaj malo olajšal izgubo njegovega umorjenega brata. Prav tako pa se z druščino mladih maščevalcev odloči poiskati odgovornega za bratovo smrt.

SOBOTA, 24. 1. 2015, ob 19. uri –  IGRA IMITACIJE (IMITATION GAME) -( biografski film)

igra imitacijeFilm pripoveduje malo znano zgodbo o Alanu Turingu, genialnem matematiku, ki ga je britanska vojska med drugo svetovno vojno najela, da bi razvozlal sporočila nemškega šifrirnega stroja Enigma. Turing se je s pisano druščino strokovnjakov podal v napeto bitko s časom, a uspeh, ki ga je nazadnje dosegel, je moral ostati strogo varovana državna skrivnost. Njegovo delo je bistveno pripomoglo k skrajšanju druge svetovne vojne in rešilo številna življenja, stroj, ki ga je iznašel, pa velja za prototip sodobnega računalnika. Leta 1952 so Turinga aretirali in obsodili zaradi homoseksualnosti. Dve leti kasneje je naredil samomor.

PETEK, 30. 1. 2015, OB 19. URI – ZA KRALJICO IN DOMOVINO (drama)

za kraljicoRežiser trilerja Krojač iz Paname predstavlja zgodbo o 18-letnem Britancu Billu, ki si želi zapustiti objem družine, želja pa se mu uresniči ob vpoklicu na 2-letno služenje vojaškega roka. Naporni treningi in strogi vaditelji razblinijo njegovo lahkomiselnost, vendar se kmalu spoprijatelji z razigranim Percyjem, ki je vedno pripravljen na nove neumnosti. Med izhodi v bližnjem mestu spoznata tudi prve ljubezni, toda nad mladimi srci ves čas visi grožnja skorajšnjega vpoklica na bojišča krute korejske vojne.

SOBOTA, 31. 1. 2015, ob 19. uri – JOHN WICK

johnUpokojenega poklicnega morilca nasilni ruski mafijec primora, da se spet loti dela, pri tem pa svoje nasprotnike preganja brez kančka milosti – »vrlina«, zaradi katere je v zločinskem podzemlju postal legenda.

Kristina Strašek

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 vstopnic za izbrane filme kina Šmarje.

Brezplačne vstopnice za šmarski kino naročite tukaj:

kozjansko.info_images_slike3_ured5_oglasi_kino_smarje_polsi