PP Šentjur: 6. 1. 2015

6. 1. 2015 9:13

Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 27. 12. 2014 do 5. 1. 2015 zaznali na šentjurski policijski postaji:

 

Prometna nesreča

Policisti so bili dne 27. 12.2014 obveščeni o prometni nesreči v Primožu, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v škarpo in parkiran avtomobil. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

 

Ponarejena bankovca

Policisti so bili dvakrat obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 EUR, ki sta bila najdena pri štetju dnevnega izkupička ene izmed trgovin. Omenjena bankovca je neznanec vnovčil pri nakupu blaga v trgovini, zato previdnost trgovcev, ter preverjanje pristnosti bankovcev ni odveč. Policisti zbirajo obvestila v zvezi izsleditve storilca.

 

Vlom v stanovanjsko hišo

Policisti so bili 29. 12. 2014 obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Šentjurju, kjer je neznanec skozi kletno okno vlomil v hišo, ter jo v celoti pregledal oz. preiskal. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

 

Požar na smetnjaku

Policisti so bili 30. 12. 2014 obveščeni o požaru na smetnjaku pri osnovni šoli v Loki pri Žusmu. Pri ogledu in zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v smetnjak v katerem je bil lesni prah, najverjetneje odvrgel cigaretni ogorek, zaradi česar sta vsebina smetnjaka in smetnjak zagorela, ob tem pa se je poškodoval tudi fasada objekta osnovne šole. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

 

Prometna nesreča

Policisti so dne 31. 12. 2014 obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

 

Spuščen pes

Policisti so bili dne 31. 12. 2014 obveščeni, da se v Grobelnem sam prosto sprehaja večji pes. Policisti psa niso izsledili, so pa ugotovili lastnika, ter ko bodo zbrali vsa obvestila bo, v primeru ugotovljene kršitve, lastniku oz. skrbniku izdan plačilni nalog.

 

Spor med znancema

V soboto 3. 1. 2015 je na Ponikvi prišlo do besednega spora in nato do fizičnega obračunavanja med dvema znancema, pri čemer je en izmed njiju zadobil lahko telesno poškodbo. Policisti o zadevi še zbirajo obvestila, ter bodo po vseh zbranih obvestilih zoper storilca ustrezno ukrepali.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X