Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 6. 1. 2015


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 27. 12. 2014 do 5. 1. 2015 zaznali na šentjurski policijski postaji:

 

Prometna nesreča

Policisti so bili dne 27. 12.2014 obveščeni o prometni nesreči v Primožu, kjer je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v škarpo in parkiran avtomobil. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

 

Ponarejena bankovca

Policisti so bili dvakrat obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 EUR, ki sta bila najdena pri štetju dnevnega izkupička ene izmed trgovin. Omenjena bankovca je neznanec vnovčil pri nakupu blaga v trgovini, zato previdnost trgovcev, ter preverjanje pristnosti bankovcev ni odveč. Policisti zbirajo obvestila v zvezi izsleditve storilca.

 

Vlom v stanovanjsko hišo

Policisti so bili 29. 12. 2014 obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Šentjurju, kjer je neznanec skozi kletno okno vlomil v hišo, ter jo v celoti pregledal oz. preiskal. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

 

Požar na smetnjaku

Policisti so bili 30. 12. 2014 obveščeni o požaru na smetnjaku pri osnovni šoli v Loki pri Žusmu. Pri ogledu in zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v smetnjak v katerem je bil lesni prah, najverjetneje odvrgel cigaretni ogorek, zaradi česar sta vsebina smetnjaka in smetnjak zagorela, ob tem pa se je poškodoval tudi fasada objekta osnovne šole. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila.

 

Prometna nesreča

Policisti so dne 31. 12. 2014 obravnavali prometno nesrečo v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

 

Spuščen pes

Policisti so bili dne 31. 12. 2014 obveščeni, da se v Grobelnem sam prosto sprehaja večji pes. Policisti psa niso izsledili, so pa ugotovili lastnika, ter ko bodo zbrali vsa obvestila bo, v primeru ugotovljene kršitve, lastniku oz. skrbniku izdan plačilni nalog.

 

Spor med znancema

V soboto 3. 1. 2015 je na Ponikvi prišlo do besednega spora in nato do fizičnega obračunavanja med dvema znancema, pri čemer je en izmed njiju zadobil lahko telesno poškodbo. Policisti o zadevi še zbirajo obvestila, ter bodo po vseh zbranih obvestilih zoper storilca ustrezno ukrepali.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Simon Veber

Pomočnik komandirja PP

Višji policist II