Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Napovedujemo: 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v letu 2014


images_slike3_ured8_vplivni_50_najvplivnejsihJanuar je mesec, ko na Kozjansko.info tradicionalno objavimo, kdo so najuspešnejši, najvplivnejši in najuglednejši ljudje, ki izvirajo z območja Kozjanskega in Obsotelja oziroma tu živijo.

S pomočjo lestvice 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja, ki jo na Kozjansko.info pripravljamo že šesto leto zapored, bomo pogledali, kakšne zgodbe je leto 2014 pisalo našim vplivnim rojakom.

Uredniška ekipa Kozjansko.info njihova dejanja, aktivnosti, dogajanja … spremlja skozi vse leto. Predstavili vam jih bomo v serijah poglobljenih raziskovalnih člankov, ki jih bomo objavili v naslednjih dneh.

Preden vam dokončno zaupamo, kdo so ljudje naše grudi, ki so zaznamovali lokalno okolje, Slovenijo, svet, navedimo nekaj zanimivih podatkov.

Šesto leto lestvice smo dobili petega različnega najvplivnejšega človeka Kozjanskega in Obsotelja. Dinamika na samem vrhu priča, da se karierni, poslovni in drugi vzponi ter padci dogajajo na vsakoletni ravni.

Na letošnji lestvici je kar dvanajst novincev, od tega štirje povratniki, kar priča, da padec iz prvih petdeset nujno ne pomeni kariernega ali poslovnega zatona kandidatov. Novinci prihajajo iz lokalne in državne politike, gospodarstva, odvetniške dejavnosti, kulture,športa in medijskega sveta. Med povratniki – posamezniki, ki so nekoč na lestvici že bili, a so kasneje z nje izpadli, letos pa se med najvplivnejše ponovno vračajo – najdemo gospodarstvenika, kulturnika in športnico.

Med dvanajstimi, ki so letos pomahali v slovo elitni druščini najdemo ljudi iz gospodarstva, lokalne in državne politike, športa, novinarstva, kulture.

Toliko za sedaj. Za osvežitev spomina si morda oglejte prvo lestvico najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja iz leta 2009 in seveda tisto z vplivnimi iz leta 2013, ki smo jo objavili lani.

Kdo so najvplivnejši ljudje Kozjanskega in Obsotelja v letu 2014 boste izvedeli v naslednjih dneh.