Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božično-novoletni koncert Dražena Zečića v Podčetrtku (foto in video)


drazen_zecic_podcetrtek_1V petek, 19. decembra, je v Večnamenski športi dvorani Podčetrtek potekal veliki Božično-novoletni koncert priljubljenega hrvaškega pevca Dražena Zečića. Slednji je privabil številne obiskovalce, ki so vse od začetka prepevali in poplesavali v ritmih tega priljubljenega hrvaškega pevca, tekstopisca in glasbenika.

Dražen Zečić je že leta stalnica med najbolj iskanimi pevci in avtorji zabavne glasbe, prav tako pa je eden tistih, ki se lahko pohvalijo s prodajo albumov v zlatih, platinastih ter diamantnih nakladah. Njegovi privrženci vedno znova izpostavljajo, da so Draženovi koncerti edinstveni in navdušujejo, saj trajajo najmanj dve uri. Zečić je kariero začel s pisanjem tekstov za Miša Kovaća, Zlatka Pejakovića, Nate Bulića in številne druge.

Z Zečićem so obiskovalci prepevali, marsikdo se je tudi zavrtel ob ritmih njegove glasbe.
Z Zečićem so obiskovalci prepevali, marsikdo se je tudi zavrtel ob ritmih njegove glasbe.

Največji korak v glasbeni karieri je napravil s pesmijo Ima li nade za nas, ki jo je odpel z mlado Anđelo Kolar, kar ga je postavilo na sam vrh najbolj iskanih pevcev na Hrvaškem. Njegove pesmi so v glavnem ljubezenske, kljub vsemu pa vedno znova dvignejo publiko na noge.

drazen_zecic_podcetrtek_3Med pavzo priljubljenega pevca je publiko zabaval gost Alfi Nipič, ki je najprej zapel veliko uspešnico Silvestrski poljub, zimzeleno skladba, ki sta jo leta 1971 napisala Jože Privšek in Dušan Velkaverh, Alfi pe je seveda originalni izvajalec tega, že več desetletij priljubljenega hita. Nipičev repertoar je zajemal še nekaj njegovih pesmi, nato pa je pred publiko zopet stopila zvezda večera, Zečić. Po koncertu Dražena Zečića je sledil žur do jutranjih ur z DJ Barom.

Na koncu velja omeniti odlično potezo policistov PP Šmarje pri Jelšah, ki so pri izhodu na stojnici obiskovalcem koncerta nudili preventivni preizkus alkotesta in s tem pokazali, da skušajo z malce drugačnim pristopom, po njihovih najboljših močeh preprečevati nesreče na cestah, ki so posledica alkohola.

Policisti so tokrat pozitivno presenetili s preventivno akcijo, kar so pozdravljali številni gostje.
Policisti so tokrat pozitivno presenetili s preventivno akcijo, kar so pozdravljali številni gostje.

Koncert smo obiskali tudi mi in posneli bogato galerijo fotografij, ki si jo lahko ogledate spodaj, v video posnetku pa lahko prisluhnete in si ogledate nekaj utrinkov z božično-novoletnega koncerta v Podčetrtku.

v/t/f: eH

polsi-godba-smarje-klik