Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino Šmarje: Fantovska leta, medzvezdje


 PONEDELJEK, 10. 11. 2014, OB 19.00 URI (ART KINO)


FANTOVSKA LETA
Film distribucije Karantanija Cinemas Dolžina: 2h 46min / 166min
Čas je reka, ki me odnese s seboj.
Ta reka sem jaz. – Jorge Luis Borges
Režiser večne romantične trilogije Pred sončnim vzhodom, Pred sončnim zahodom in Pred polnočjo predstavlja edinstven 12-letni filmski projekt o odraščanju in fantovskih letih resničnega dečka. Od njegovega petega leta zgodba prikazuje prva spoznavanja sveta, odnose s starši in sestro, potovanja, praznovanja, stike s sovrstniki, žalostne in vesele trenutke, prve ljubezni in vsakdanja življenjska razočaranja, nepričakovana presenečenja in prve korake v svet odraslih.

PETEK, 14. 11. 2014 OB 19.00 URI

MEDZVEZDJE (INTERSTELLAR)
Dolžina 169 minut Blitz film (znastvena fantastika)

Ljubeč oče Cooper, ki je sicer izredno usposobljen pilot in inženir, se je posvetil mirnemu življenju na kmetiji, kjer živi s svojimi otroki. Ko skupina znanstvenikov v vesolju odkrije črvino, s pomočjo katere želijo preseči omejitve človeškega potovanja v vesolje in osvojiti velike razdalje ter pri tem najti nov dom za človeško vrsto, v vlogi pilota posadke vidijo Cooperja. Tako se poda na riskantno pot iz katere morda ni povratka, vsa odgovornost pa leži na njegovih ramenih.

 

S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) omogočamo ogled izbranih kino predstav v Šmarju. Za vsak film ponujamo po 8 brezplačnih vstopnic!

Za naročilo brezplačnih vstopnic za filme Fantovska leta in Medzvezdje   kliknite tukaj: