30. tradicionalni Štajerski valček (foto, video)

23. 11. 2014 20:30

V petek, 21. novembra 2014, se je v športni dvorani v Podčetrtku odvil tradicionalni, že 30. Štajerski valček, katerega organizator je že vsa leta Štajerski val.

Že kmalu po 18. uri so člani Godbe na pihala Šmarje pri Jelšah s koračnicami na prizorišče pospremili prve obiskovalce. Glasbeni večer je v Podčetrtek privabil številne ljubitelje dobre glasbe, ki so dodobra napolnili dvorano. Dogodek so povezovali številni moderatorji Štajerskega vala, ki je v letošnjem letu doživel korenite spremembe tako v vodstvu, kot tudi v radijski zasedbi.

 

Na Štajerskem valčku so nastopili: Godba na pihala Šmarje pri Jelšah, Ansambel Unikat, Natalija Verboten, Ansambel Petka, Natalija Kolšek, Ansambel Donačka, Rebeka Dremelj, Ansambel Vesele Štajerke,Tanja Žagar, Slovenski zvoki, Veseli svatje, Harmonikarski orkester Simona Plemenitaša (SIMPL) in Tamburaška skupina KD Anton Stefanciosa Rogatec, za presenečenje večera pa so poskrbeli člani igralske zasedbe iz mjuzikla Cvetje v jeseni Ana Ferme, Antea Mramor,Srđan Milovanović in Domen Križaj.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,356 seconds.