Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v kino šmarje: dve komediji in ena znanstvena fantastika – brezplačne vstopnice


V drugi polovici oktobra se bodo v kinu zvrstili trije filmi, vsak posnet v drugi državi. Tako vas na začetku pričakuje slovenska romantična komedija z naslovom Pot v raj, kateri sledi francoska komedija o poletnih dogodivščinah v Provansi. Kot zadnji bo na sporedu ameriška znanstvena fantastika z naslovom Varuh časa, ki je bila posnet na podlagi priljubljene knjige.

Petek,  24. oktober 2014, ob 19. uri: Slovenski film POT V RAJ 

(romantična komedija)

Mladi Žak se po smrti staršev odloči poiskati smisel življenja ob jadranju na morju, toda pot mu nepričakovano prekriža simpatična neznanka Lučka. Zgovorno dekle ga pregovori, naj jo vzame s sabo na jadrnico in res se skupaj odpravita v neznano. Toda poetično raziskovanje morskih širjav kmalu na dan naplavi tudi temačne skrivnosti iz preteklosti in skrbi o negotovi prihodnosti, kar čustvene izzive neizkušenega mladega para postavi pred novo preizkušnjo.

 

 

 

 

 

 

Sobota, 25. oktober 2014, ob 19. uri: MOJE POLETJE V PROVANSI

(komična drama)

Gluhi Theo se z bratom Adrienom ter sestro Leo po ločitvi staršev znajde na dedkovi provansalski kmetiji. Staromodni Paul sprva ni navdušen nad nespoštljivim obnašanjem starejših vnukov, ki se ves čas pritožujeta, prav tako pa ne zna vzpostaviti pravega stika s Theom. Toda čarobna pokrajina južne Francije otrokom počasi zleze pod kožo, na praznovanju v bližnji vasi pa vzplamtijo tudi prve iskre ljubezni. Paul se trudi vzpostaviti red, vendar mu načrte prekriža nepričakovani prihod starih prijateljev, ki v Paulu predramijo spomine na sproščeno mladost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petek, 31. oktober 2014, ob 19. uri: VARUHI SPOMINOV

(znanstvenofantastična drama)

Režiser napetih trilerjev Salt, Mirni Američan in Patriotske igre predstavlja filmsko adaptacijo priljubljenega romana o naši bližnji, na videz popolnoma urejeni prihodnosti. Po številnih vojnah in trpljenju je človeštvo našlo rešitev v izbrisu spominov na sovraštvo in predsodke ter oblikovanju povsem nadzorovanih skupnosti. Da zgodovina ne bi bila povsem pozabljena, je vedno določen varuh spominov. Ko ta naloga doleti nadarjenega Jonasa, presenečeni mladenič spozna negativne plati družbenega nadzora, zato se odloči upreti in razkriti resnico.

 

 

K. S.

S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) omogočamo ogled izbranih kino predstav v Šmarju. Za vsak film ponujamo po 8 brezplačnih vstopnic!

Za naročilo brezplačnih vstopnic za filme  Pot v raj (24. 10.), Moje poletje v Provansi (25. 10.), Varuhi spominov (31. 10.)  kliknite tukaj: