Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na IV. MLADI – avtor – KANT v Grobelnem; podarjamo vstopnice


Športno in mladinsko društvo Grobelno ponovno organizira koncert IV. MLADI-avtor-KANT, ki bo v soboto, 25. oktobra v Domu krajanov Grobelno.

 Na koncertu bodo nastopili:

 Ognjen Bašić (CRO):
Prihaja iz Zagreba in je kantavtor, ki poka od energije. Je tisti, ki zna še kako prebiti led. Njegovi nastopi so posebno doživetje & je dobitnik “bronaste kante” na letošnjem KantFest festival v Rušah.

Moonshine Alko (SLO):
Ljubljanski “kant”, ki prisega na “kant klasiko”. Torej kitara plus orglice. Njegove pesmi zadišijo po “bluesu ala Mississippi” in vaškemu okolju.

GOST VEČERA:
BAKALINA (Čadrg, Tolminsko hribovje):
Prinaša neposredno kritiko sodobne družbe, vendar poje tudi o vsem drugem, kar zaznamuje življenje »tukaj in zdaj«. Preveč preprosto bi bilo reči, da je Bakalina ljudski duet, ker pač prihaja iz vaškega okolja. To namreč ni; je eden tistih biserov sodobne slovenske popularne glasbe, ki jih ni mogoče enostavno zapreti v obstoječe žanrske predalčke, a je obenem tako prekleto domač, da se nam zazdi njena ustvarjalnost čisto preprosta. (Rajko Muršič)

 

 

 

 

Vstopnina: 5 evrov.

S KOZJASKO.INFO NA IV. MLADI-AVTOR-KANT BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za 1 cekin) ponujamo 8 vstopnic za Mladi-avtor-Kant v Grobelnem.
Potreben cekin vam podarimo ob prvi registraciji na Polovička.si
Brezplačne vstopnice naročite tukaj: