Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 14. 10. 2014


ZASEG KOLESA Z MOTORJEM IN VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

V dopoldanskem času 8. 10. 2014 so policisti PP Šmarje pri Jelšah v bližini Grobelnega ustavila in kontrolirala voznika neregistriranega kolesa z motorjem. Ker voznik kolesa z motorjem ni posedoval vozniškega dovoljenja, so mu policisti kolo z motorjem odvzeli. Opravil je tudi preizkus alkoholiziranosti. Za svoja dejanja se bo voznik moral zagovarjati na sodišču

NASILNA MAMA

V popoldanskem času 9. 10. 2014 so bili policisti obveščeni, da je prišlo v okolici Virštanja do spora med mamo in sinom. Patrulja je na kraju prisotne opozorila na kršitve javnega reda in miru in ker kršitve ni zaznala, je s kraja odšla. Še preden pa se je patrulja dodobra odpeljala iz dvorišča, je mamo svojo jezo stresla na sina tako da je vanj vrglo poleno, snaho pa udarila. Patrulja je po ponovnem obisku kršiteljici izdala plačilni nalog. Razlog, zakaj so se sprli, pa z vročitvijo plačilnega naloga še vedno ni bil rešen.

HUDO TELESNO POŠKODOVAN MOTORIST

11. 10. 2014 so bili policisti obveščeni, da je na Pečici v prometni nesreči udeležen motorist. Na kraju so ugotovili, da je voznik motornega kolesa zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v odbojno ograjo in padel po bližnjem travniku. V prometni nesreči je bil voznik motornega kolesa hudo telesno poškodovan in odpeljan na zdravljenje v bolnico.

OSTAL BREZ VOZILA

Policisti so 11. 10. 2014 opravljali nadzor prometa v Grobelnem. Ustavljen je bil voznik osebnega avtomobila, ki pa za vožnjo ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. Da bi mu preprečili nadaljnjo vožnjo, so mu vozilo zasegli. Razloge vožnje brez vozniškega dovoljenja bo moral voznik razložiti še na sodišču.

 

Iztok PINTER
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
Višji policijski inšpektor II