Županski kandidat Janko Šket predstavil kandidate SDS za svetnike v treh enotah (foto in video)

29. 9. 2014 7:48

Konec minulega tedna je kandidat SDS za župana občine Šmarje pri Jelšah Janko Šket predstavil kandidate za svetnike. Njihov skupni imenovalec je po besedah županskega kandidata stremenje k pospeševanju razvoja, k soodločanju o življenju in razvoju vseh območij občine pa želijo aktivno vključiti občane.

Janka Šketa smo povabili pred kamero, kjer je podrobneje predstavil svetniške kandidate in program, ki ga bodo v primeru izvolitve v naslednjih štirih letih skušali realizirati. Po njegovih besedah gre za svetniške kandidate, ki so v prvi vrsti prepoznavni, sposobni in kompetentni, prav vsi pa si želijo pospešiti razvoj šmarske občine. V treh volilnih enotah se bo za mesto občinskih svetnikov potegovalo skupno 19 kandidatk in kandidatov.

Kandidati za svetnike 1. volilne enote (Grobelno, Šentvid in Sveti Štefan) so Matjaž Štruklec iz Bodrišne vasi, Marjanca Žaberl iz Svetega Štefana, Branko Podrepšek iz Lekmarja, Benja Krulec Vidovič iz Spodnje Ponkvice in Edi Kincl iz Grobelnega. 

 

Slovenska demokratska stranka Šmarje pri Jelšah bo torej na lokalnih volitvah nastopila z vsemi tremi popolnimi listami kandidatov za občinske svetnike, sestava kandidatnih list pa je kombinirana, tako, da po besedah županskega kandidata Janka Šketa liste sestavljajo ne le člani Slovenske demokratske stranke, ampak tudi drugi, v okolju ugledni, prepoznavni in sposobni ljudje.

Kandidati za svetnike 2. volilne enote (Šmarje pri Jelšah) so županski kandidat Janko Šket iz Belega, Irena Nunčič iz Belega, Marko Čakš iz Cerovca, Tadeja Vodovnik Plevnik iz Koretnega, Alojz Lorger iz Šmarja pri Jelšah, Marjana Skale iz Močl in Dejan Kolar iz Zadrž. 

 

Sicer pa je županski kandidat izpostavil, da tako on kot Slovenska demokratska stranka Šmarje pri Jelšah cenita dosedanje dolgoletno županovanje in delo dosedanjega župana Jožefa Čakša. Kljub vsemu pa ocenjujeta, da je mogoče s skupnimi močmi in sodelovanjem vseh občank in občanov občine Šmarje pri Jelšah njegovo delo nadgraditi in pospešiti razvoj občine Šmarje pri Jelšah z novim županom ter občinskimi svetniki, ki si želijo razvoja.

Kandidati tretje volilne enote (Sladka Gora, Mestinje, Zibika) so Gorazd Močnik iz Polžanske vasi, Marinka Strašek iz Grlič, Marko Ketiš iz Zibike, Brigita Mraz iz Grlič, Slavko Zorin iz Mestinja, dr. Irena Gorenak iz Vršne vasi in Stanko Kamplet iz Polžanske Gorce. 

 

Županski kandidat Janko Šket je ob tem izpostavil, da program dela Slovenske demokratske stranke za Šmarje pri Jelšah, kateremu lahko prisluhnete v drugem video posnetku, nameravajo realizirati z aktivnim delom njihovih svetnikov. Znotraj občinskega sveta si bodo prizadevali za aktivno sodelovanje z vsemi drugimi svetniki, ne glede na politično pripadnost, ki bodo pripravljeni doprinesti svoj delež k realizaciji tega programa.

Kandidati za svetnike in člani stranke torej podpirajo kandidata Janka Šketa, saj menijo, da bo župan vseh občank in občanov. Prepričani so, da bo s svojo odprtostjo, znanjem, prizadevnostjo po dialogu in sodelovanju znal prisluhniti ljudem ter realizirati njihove najpomembnejše potrebe.

Vabljeni, da v spodnjih video posnetkih prisluhnete županskemu kandidatu Janku Šketu. V prvem je podrobneje predstavil kandidate za občinske svetnike, v drugem program, ki ga nameravajo realizirati, v tretjem pa povabilo na predstavitev kandidata za župana ter kandidatov za občinski svet, ki bo v sredo, 1. oktobra 2014, ob 19. uri, v Gasilskem domu Šmarje pri Jelšah.

Predstavitev kandidatov za občinski svet:

 

Županski kandidat Janko Šket o zastavljenih projektih in programu v naslednjih štirih letih: 

 

 

Povabilo na predstavitev županskega kandidata Janka Šketa in svetniških kandidatov:

 

Oglejte si še osebno predstavitev g. Janka Šketa, županskega kandidata v Šmarju

* promocijska novica

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X