Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nogomet: Šmarčani proti prvoligašu vodili 2:0, a izgubili (foto, video)


Nekaj dni pred začetkom ligaškega tekmovanja v 3. slovenski nogometni ligi – sever so šmarski nogometaši opravili generalko, in sicer s tekmo Pokala Slovenije v kateri so gostili prvoligaša iz Novega mesta. 

Goste je že v 7. minuti presenetil šmarski zadetek, saj je domačo ekipo v 7. minuti vodstvo popeljal kapetan David Firšt. Po četrt ure igre so gostitelji podvojili prednost, saj je iz prostega strela z roba kazenskega prostora zadel Damjan Mauher. Šele po velikem zaostanku so krkaši pokazali nekaj več volje za igro, a so se domači zgoščeno branili in ekipi v zelenih dresih pravočasno preprečevali priložnosti. Če bi sodnik po približno pol ure igre zaradi ostrega prekrška ponovno pokazal rumeni karton Leu Ejupu, morda slednji  v 37. minuti ne bi znižal. Isti igralec je v 43. minuti vendarle prejel drugi opomin in je tako moral zapustiti igrišče. 

Krka je po zmedi v šmarski obrambi izenačila kmalu po začetku drugega polčasa, ko so bile razmere za igro primernejše, saj se je naliv unesel. Obe ekipi sta si pripravili več priložnosti za zadetek, vendar so bili učinkoviti le gostje, ki so zadeli še v 77. in 80. minuti. 

V soboto, 23. avgusta, bodo Šmarčani odigrali prvo ligaško srečanje v Radljah ob Dravi.


NK Šmarje pri Jelšah
: NK Krka 2:4 (2:1)

Povezava k zapisniku

Fotogalerija (KLIK!)

 

Oglejte si še fotogalerijo s tekme (klik)

v: bR

S KOZJANSKO.INFO NA DOMAČE TEKME NK CELJE BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno ponujamo omejeno število vstopnic za vsako domačo tekmo Nogometnega kluba Celje. Za naročilo brezplačne vstopnice potrebujete 1 cekin, ki vam ga podarimo ob prvi registraciji. Akcija velja do konca septembra.

Brezplačne vstopnice za tekmo z NK Olimpija naročite s klikom tukaj:

polsi-nogomet-14_15-klik