Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bazenjenje v Šentjurju (foto,video)


Pa smo le dočakali pravi poletni vikend. Visoke temperature in jasno nebo je preteklo soboto na šentjurski bazen prepeljalo nemalo obiskovalcev.  A vseeno, glavni razlog za tako množičen obisk lahko nedvomno pripišemo že tradicionalnemu dogodku ŠKMŠ-ja, Bazenjenju.

Bazenjenje ima med Šentjurčani že precejšen ugled in pomen, zato velja za eno najbolj obiskanih šentjurskih poletnih prireditev pa tudi za enega bolje obiskanih projektov ŠKMŠ na letni ravni. Dogodka se letno udeleži množica mladih, a ne samo iz šentjurske občine, ampak tudi od drugod.


Gre za celodnevno prireditev na šentjurskem bazenu, namen katere je popestriti poletno dogajanje v občini Šentjur ter obiskovalcem edinega javnega bazena ponuditi dodatno ponudbo.

Že pri vstopu na prizorišče je obiskovalec lahko pred sabo zagledal veliko napihljivo “zgradbo”, okoli katere se je gnetla množica mladih. Da, prav ste ugotovili, tam je potekal nogomet na milnici. Če si stopil malce preblizu, si hitro bil deležen tudi kakšnega vodnega curka, ki pa je na tako vroč dan bil še kako dobrodošel.

 

Med tem ko so eni srebali limonado in se prepuščali maserskim rokam, drugi skakali v bazen in se sončili, so tretji v posebnem delu gostilne igrali tarok. Piva, cigaret, smeh in stok so bili nekakšni nujni spremljevalci omenjenega turnirja. Med tem se je med njimi vsake toliko pojavil kdo od organizatorjev in poskrbel za njihovo žejo. 


Manjkale pa niso niti družabne igre četvork v in ob bazenu skupaj s tradicionalnim in najbolj priljubljenim drčanjem v daljavo. Kako je to zgledalo, si lahko ogledate v spodaj dodanem videu. 

 

 

Med tem ko sta tekom dne za zabavo poskrbela DJ Crocy in komik ter povezovalec Tom Costo, sta zvečer vajeti prevzeli kar dve skupini – šentjurskih fantov ŽNJ in Prismojeni profesorji Bluesa

Za konec vabljeni še k ogledu fotogalerije(klik!), v kateri je zajeto popoldansko dogajanje na šentjurskem bazenu.
Kristina Strašek 

polsi-riblja-klik