Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šaljive kmečke igre v Zibiki 2014 (foto, video)


V nedeljo, 24. avgusta 2014, so v Zibiki pripravili tradicionalne Šaljive kmečke kjer je sodelovalo 11 ekip. Tekmovalcev deževno vreme ni zmotilo, proti koncu tekmovanja pa se je vendarle malce izboljšalo – posijalo je celó sonce.


Na tradicionalnih šaljivih kmečkih igrah v Zibiki je sodelovalo 11 ekip, in sicer  ŠD Kristan Vrh, Kostrivnica, TD Skriti biser Sladka Gora, DPM Šmarje pri Jelšah, ŠD Tinsko, Nezbiše, SK Sejalec, SD Pristava, PGD Šentvid, I love Sveti Štefan in Prvakinje.

Tekmovalci so se pomerili v petih igrah, in sicer v prenosu vode, zbijanju steklenic, eurobasketu in mundialu, igri zledolom in v smušanju. V izredno blatnem poligonu so slavili člani ekipe iz Kostrivnice, drugi so bili I love Sveti Štefan, tretje mesto pa so zasedli člani ekipe TD Skriti biser iz Sladke Gore.

Ekipe so se lahko pomerile tudi v vleki vrvi. Organizatorji so pripravili tudi kravjo ruleto in srečelov s privlačnimi nagradami. Za zabavo po tekmovalnem delu so poskrbeli člani ansambla Petka.

Vabljeni k ogledu fotogalerije(KLIK!)

f/t: Dejan Hribernik 

S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si si lahko brezplačno ogledate kateregakoli od zgornjih filmov filmskega tedna v Šmarju! Za izbrane predstave namreč registriranim članom Polovička.si ponujamo 8 brezplačnih vstopnic!
AKCIJA SAMO ZA FILMSKI TEDEN: za naročilo brezplačne vstopnice potrebujete le 1 cekin, ki ga vam podarimo ob prvi registraciji na Polovička.si!

Za naročilo brezplačnih kino vstopnic kliknite tukaj: