Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Šmarski kolesarski maraton – 50% cenejše startnine


Kolesarska sekcija Športnega društva Šmarje pri Jelšah tudi letos pripravlja tradicionalni Šmarski kolesarski maraton, ki bo v nedeljo, 3. avgusta ob 10. uri.

Kolesarski se bodo podali na štiri različno dolge ture. Nekateri bodo prevozili 22km, tisti nekoliko bolj pripravljeni 42km, oni z največ kilometrine v nogah pa se bodo lahko celo podali na 66 kilometrsko vožnjo. Za najmlajše bo organizirani mini maraton  v dolžini 1,2 km.

Vsak udeleženec bo ob prijavnini prejel majico in malico, ob vrnitvi v cilj pa bo obdarjen s kolajno in osvežilnim napitkom. Najmlajši in najstarejši udeleženec maratona pa bosta prejela praktična darila.

Prijavnina za Šmarski kolesarski maraton znaša 15 €, za imetnike olimpijske kartice 10 € in družine nad 5 udeleženci 12 €. Plačate jo lahko na dan prireditve ali se prijavite po e-pošti [email protected]. Izpolnjeno prijavnico lahko pošljete tudi na naslov: Športno društvo Šmarje, Aškerčev trg 12, 3240 Šmarje pri Jelšah.

S KOZJANSKO.INFO NA ŠMARSKI KOLESARSKI MARATON 50% CENEJE

Kot je že tradicija, na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 20 pol cenejših startnin za Šmarski kolesarski maraton. Namesto 15 € boste na Polovički za startnino plačali 7,5 €

Pol cenejše startnine naročite tukaj: