Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 15. 7. 2014


Nesreča motorista

8. 7. 2014 so policisti PP Šmarje pri Jelšah prejeli obvestilo o prometni nesreči, ki se je pripetila vozniku motornega kolesa na lokalni cesti v bližini Sv. Štefana. Ugotovili so, da je vzrok prometne nesreče vožnja preblizu desnemu robu vozišča. Voznik se je v prometni nesreči utrpel telesne poškodbe. Zagotovo bi bile telesne poškodbe še hujše, a je voznik k sreči uporabljal predpisano opremo .

Odtujeno vozilo

V jutranjih urah 10. 7. 2014 so bili policisti obveščeni, da je bil v Šmarju pri Jelšah ponoči odtujen osebni avtomobil. Ugotovili so, da so lastniku odtujili osebni avtomobil znamke Škoda Octavia, reg. št. CE V8-59M, katerega je imel parkiranega na dvorišču.

Vozil pod vplivom alkohola

11. 7. 2014 so policisti prejeli obvestilo, da iz smeri Grobelnega vozil voznik osebnega avtomobila, ki je pri vožnji nezanesljiv. Policisti so voznika ustavili in ugotovili vzrok njegove nezanesljive vožnje, saj je alkotest pokazal veliko preko dovoljenega. Vozniku so policisti nudili prenočišče na policijski postaji. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola se bo voznik moral soočiti s sodiščem, ki bi odločalo glede njegovega vozniškega dovoljenja.

 

 

 

 

Iztok PINTER
 
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
 
Višji policijski inšpektor II