PP Rogaška Slatina: 1. 7. 2014

1. 7. 2014 4:28
Prometna nesreča

28. 6. 2014, v dopoldanskem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o prometni nesreči v Rogatcu. Policisti so na kraju ugotovili, da sta bila v nesreči udeležena dva osebna avtomobila, do nesreče pa je prišlo ker voznik enega izmed osebnih avtomobilov ni vozil ob desnem robu vozišča in je zaradi tega trčil v naproti vozeče vozilo. Kršitelju so policisti izrekli globo zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa.

Ilegalno čez državno mejo

26. 6. 2014, v jutranjem času, so policisti PP Rogaška Slatina v Rogatcu kontrolirali dva tujca, državljana Kosova, za katera je bilo ugotovljeno, da sta v nočnem času, v neposredni bližini Rogatca, peš ilegalno prestopila državno mejo. Tujcema so policisti izrekli globo po Zakonu o tujcih, nato pa sta bila vrnjena v R Hrvaško.

Vožnja z motornim vozilom v naravnem okolju

26. 6. 2014, v dopoldanskem času, so bili policisti obveščeni, da se v Nimnem več oseb vozi z motorjem po travnikih. Policisti so na kraju ugotovili, da so se s cross motorjem po travnikih vozili mlajši moški in dva mladoletnika. Zoper vse tri so policisti izvedli ukrep po Uredbi o prepovedi vožnje z vozili v naravnem okolju.

 

 

Boštjan Debelak

komandir policijske postaje

policijski inšpektor I

  
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 0,649 seconds.