Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Iščejo očividce nesreče s pobegom pri Šmarju


S Policijske uprave Celje so javili, da se je včeraj okoli 17. ure na lokalni cesti Šmarje pri Jelšah-Senovica, izven naselja Šmarje pri Jelšah, pri odcepu za graščino Jelšingrad, zgodila prometna nesreča s pobegom.

Z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je neznani voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen, tipa Golf, serije IV, srebrne barve, neznanih registrskih številk, vozil osebni avtomobil iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Senovici. V bližini graščine, kjer vozišče poteka v ostrem levem nepreglednem ovinku in v klancu navzgor, je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje z levim vzvratnim ogledalom oplazil nasproti vozečega voznika osebnega avtomobila, ki se je pravilno pripeljal iz smeri Senovice. Oškodovani voznik je skušal trčenje preprečiti z umikanjem v desno pri čemer je trčil v obcestno drevo. Neznani voznik je z vožnjo nadaljeval proti Senovici, ne da bi ustavil na kraju prometne nesreče in oškodovanemu v prometni nesreči posredoval svoje podatke.

Vse, ki ste prometno nesrečo videli ali o njej karkoli veste, prosimo da podatke sporočite na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 54 26 450 ali na številko 113.