Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

27. 7.: Nov prodajni center v Šentjurju


V Šentjurju bodo jutri odprli nov prodajni center, v katerem bodo prodajali instalacijske materiale, tehnično blago, orodje, rezervne dele, belo tehniko, akustiko, gradbeni material, kmetijsko mehanizacijo in stavbno pohištvo.
V upravnih prostorih prodajalne bodo skupaj delovali tozd Trgovina, Temeljna organizacija kooperantov in Hranilna kreditna služba. Tako bo kmet lahko na enem mestu dobil strokovna navodila, finance in blago.
Gradnja blagovnice, ki jo je gradil Vegrad iz Titovega Velenja, je stala 5 milijard din (cena časopisa 5.000 din, op). Obsega 1700 m2prodajnih in skladiščnih površin.
Vodja prodajalne, v kateri bo dobilo zaposlitev okrog 20 delavcev, bo Slavko Arzenšek.
Prodajni center pomeni veliko pridobitev za šentjursko trgovinsko dejavnost, saj tovrstne prodajalnev Šentjurju in okolici doslej ni bilo. Direktor tozda Trgovinske dejavnosti, Edvard Kolar, je dejal, da je trgovska ponudba v Šentjurju zaenkrat dovolj velika, da pa bi bilo potrebno izboljšati organizacijo in razširiti specializacijo prodajnih površin. Tako bi kupcem nudili boljšo ponudbo in lažje bi se spoprijeli z vedno večjo konkurenco zasebnikov.

Novi tednik, 27. 7. 1989