Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na rekreativno-družabni družinski kolesarski maraton – podarjamo startnine


Kolesarska sekcija Športnega društva Šmarje pri Jelšah za uverturo v šmarsko kolesarsko poletje s kar dvema velikima kolesarskima maratonoma v okviru akcij Slovenija kolesari, v nedeljo, 22. junija organizira svojevrstno ogrevanje v nekoliko bolj sproščenem vzdušju družinske kolesarske rekreacije.

Vabijo namreč na prijeten, nekoliko manj tekmovalen, pa zato nekoliko bolj z družabno noto prežet družinski kolesarski maraton. 

V nedeljo, 22. junija ob 10. uri bodo stari in mladi ljubitelji kolesarstva startali s prostora nekdanjega šmarskega bazena ter se podali na pot po prekrasni kolesarski stezi proti Belem, Zibiki in Vršni vasi kjer se bodo obrnili ter se na postojanki v Zibiki nekoliko okrepčali. Sledila bo pot nazaj proti Šmarju pri Jelšah, kjer bo na cilju malica in družabno srečanje.

Za organizacijske zadeve bodo poskrbeli člani ŠD Šmarje, startnina za odrasle znaša5 €.

Šmarčani, predvsem pa ljubitelji kolesarstva iz sosednjih krajev, šmarska kolesarska sekcija vas vabi, da se jim pridružite. Zabavno bo!

Udeležbi na nedeljskem kolesarskem dogodku morda izkoristite kot pripravo na tradicionalni, 11.kolesarski maraton, ki bo v Šmarju pri Jelšah 3. avgusta 2014. Kot vedno štart pred gasilskim domom in potem po treh znanih progah. Tik pred štartom še štart mini maratona. Tudi tokrat bomo na POlovička.si podelili omejeno število pol cenejših startnin.

S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI NA DRUŽINSKI KOLESARSKI MARATON BREZPLAČNO

Če morda še vedno oklevate, da bi se pridružili družinskemu kolesarskemu dogodku, vam na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si podarjamo 8 brezplačnih startnin. Ob registraciji boste prejeli cekin, katerega vnovčite za naročilo brezplačne cekine. Redni člani Polovičke pa cekine tako ali tako že poznate.

Brezplačno startnino za družinski kolesarski maraton v Šmarju naročite tukaj: 

Na Kozjansko.info in Polovički bodo tradicionalno na voljo tudi cenejše startnine za šmarski kolesarski maraton, ki bo 3. avgusta. Registrirajte se na novice na Polovička.si (klik) in bodite obveščeni o vseh brezplačnih in cenejših ponudbah!