Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poziv očividcem prometne nesreče v Imenem


S Policijske uprave Celje so posredovali poziv očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila sinoči, ob 23:20, na regionalni cesti v Imenem, v neposredni bližini stanovanjske hiše Imeno št. 67.

Voznik osebnega vozila je vozil po regionalni cesti v naselju Imeno, iz smeri Podčetrtka proti Imenem. Ko je pripeljal v neposredno bližino stanovanjske hiše Imeno 67, je nameraval zaviti desno, proti Imenski Gorci, pri čemer je neznani voznik, ki je vozil za njim, zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, s prednjim delom svojega vozila trčil v zadnji del vozila.

Vozilo oškodovanega voznika je po trčenju obrnilo po vozišču in je podrlo smerno tablo ob cesti. Neznani voznik, ki je povzročil prometno nesrečo,  je po trčenju nadaljeval z vožnjo proti Golobinjeku oziroma Bistrici ob Sotli.

Z ogledom in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je s kraja odpeljal neznani voznik osebnega avtomobila znamke BMW, temne barve, ki je poškodovan po prednji strani. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo vse, ki o nesreči karkoli veste, da to sporočite na telefonsko številko 113.