Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pivo in cvetje 2014 – na večeru rockovskih legend tudi Parni Valjak


Na letošnjem, jubilejnem 50. festivalu Pivo in cvetje v Laškem, se bo odvil večer rockovskih legend in sicer v petek, 18. julija. Navduševali bodo Parni Valjak, Dan D, Šank rock Exclusive in presenečenje festivala, ki sodi med svetovne zvezde.

Parni Valjak je eden največjih in najpopularnejših pop rock bendov v prostoru nekdanje skupne države. Kariera te skupine se z nekaj krajšimi prekinitvami razteza od leta 1975 do danes, skupina pa je posnela dvajset albumov, za katere je dobila kar petnajst najvišjih hrvaški glasbenih nagrad Porin. V vseh teh letih je znala obdržati svojo tradicionalno publiko in si pridobivati vedno nove generacije poslušalcev.

Hrvaška skupina Parni Valjak bo na festivalu Pivo in cvetje nastopila s svojimi največjimi uspešnicami in seveda tudi s skladbami z novega albuma Nema predaje. Novi album so napovedali s singlom Samo da znaš, ki je bil več kot deset tednov na prvem mestu nacionalne lestvice HR TOP40, kar je hkrati tudi rekord te lestvice. Avtor glasbe in besedila Samo da znaš je seveda vodja skupine Husein Hasanefendić Hus.

Parni valjak na ploščah in še zlasti v živo že vrsto let dokazuje, da s svojo karizmo in glasbo obiskovalce vseh generacij drži v deliriju polni dve uri in pol, po koncertih pa si člani skupine znajo vzeti čas tudi za druženje z obiskovalci. Kljub glasbeni kilometrini so polni energije in še vedno mladi po srcu.

Petkov večer festivala Pivo in cvetje, 18. julija, bo tako z nastopi skupin Dan D, Parni Valjak, enkratne zasedbe Šank rock Exclusive ter še posebnim presenečenjem, gotovo eden od vrhuncev letošnjega festivala Pivo in cvetje, skratka žur, ki ga ne smete zamuditi!

Zagotovite si najcenejše vstopnice za Pivo in cvetje 2014 – samo prvih 30 naročnikov:

pivo-cvetje-polsi-klik

* Promocijska novica