Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert skupine Modrijani v Kostrivnici (foto)


Na prvi poletni dan, v soboto, 21. junija, je KS Kostrivnica ob krajevnem prazniku organizirala veliko gasilsko veselico s skupino Modrijani. Koncert je privabil večtisočglavo množico obiskovalcev od blizu in daleč, poskrbljeno je bilo za odlično glasbo, ples, veselje in seveda okrepčilo.

Skupine Modrijani, ki šteje štiri člane, ni potrebno posebej predstavljati. Ustvarja na področju narodnozabavne glasbe, vse od leta 2000. Do danes so prejeli številne festivalske nagrade, ljubitelji tovrstne glasbe jih uvrščajo v sam vrh narodnozabavnih skupin pri nas. Slednje je najbolj razvidno prav na številnih (razprodanih) koncertih in velikih odrih, kjer s preprostostjo ter iskrenim odnosom do glasbe in ljudi vedno znova očarajo obiskovalce ter razvnamejo obiskovalke.

Na sobotnem koncertu Modrijanov v Kostrivnici naj bi bilo preko 3000 obiskovalcev
Na sobotnem koncertu Modrijanov v Kostrivnici naj bi bilo preko 3000 obiskovalcev

Do sedaj so izdali kar osem velikih in dve mali plošči, k sodelovanju so povabili številne znane slovenske glasbenice in glasbenike. Letno nizajo kar okoli 200 nastopov, po nekaterih namigih naj bi bili s koncerti okupirani vse do leta 2017.

Svojo priljubljenost so še enkrat več dokazali minulo soboto v Kostrivnici. Šotor na igrišču pred OŠ Kostrivnica so obiskovalci napolnili še pred njihovim nastopom, do poznih večernih ur so obiskovalci z jeklenimi konjički zapolnili še zadnje kotičke Kostrivnice z okolico.

 

Seveda pa je organizator poskrbel tudi za zabavo pred in po Modrijanih. V soboto so na oder stopili tudi člani ansambla Jug in skupine Lunca.

Vabljeni k ogledu utrinkov s koncerta Modrijanov. Fotografije si lahko ogledate v galeriji fotografij (klik!)

t/f: eH 

Vabljeni k ogledu fotogalerije (klik!) s koncerta.  

 K. S.