Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Feel the Phil Collins Tribute show pri Vodnem stolpu Celje (Špital Za Prjatle) – podarjamo vstopnice


Priljubljen celjski lokal Špital Za Prjatle v svojem zunanjem ambientu Vodnega stolpa za vstop v bogato glasbeno poletje pripravlja edinstven in največji tribute show v Evropi, ki je, kot že ime samo pove, posvečen legendarnemu Philu Collinsu.

Sam koncept FEEL THE PHIL COLLINS – tribute showa sloni na poslovilni turneji Phila Collinsa pod imenom ”FINALLY … THE FIRST FAREWELL TOUR”, s katero se je glasbenik poslovil od samostojnega nastopanja.

Koncert FEEL THE PHIL COLLINS – tribute show v organizaciji Špitala Za Prjatle bo v soboto, 1. junija ob 21 uri na prizorišču pri Vodnem stolpu.

Izvajajo in sestavljajo ga mladi profesionalni slovenski glasbeniki. Podprl pa ga je sam Phil Collins z dovoljenjem uporabe svojega imena, kar je celotni ekipi v čast in ponos, da z veliko odgovornostjo predanostjo pri udejanjanju in snovanju idej strmi k dovršeni popolnosti za najvišji, kvalitetni nivo izvedbe.

Show je doživel premiero 11. maja 2007 v Veliki dvorani SNG Maribor. Do zadnjega kotička napolnjeno dvorano so izvajalci že na polovici koncerta dvignili na noge. Energija 15 nastopajočih je ob posebnih vizualnih učinkih in animacijah, dovŠpital Za Prjatle je prijeten manjši lokal na robu mestnega jedra ob Vodnem stolpu, znanem poletnem koncertnem prizorišču. V Špitalu se združujejo prijatli s skupnimi interesi, združenimi v ljubezni do žive glasbe in druženja v sproščenem, pozitivnem ambientu. Stalnica so Kavarniški večeri vsako prvo soboto v mesecu ter četrtkovi dnevi za Jam na njihovem notranjem odru. Sprejemajo tudi rezervacije za razna srečanja.ršeni koreografiji, popolnem zvoku in odrskih elementih dobesedno začarala vse obiskovalce. Pozitivne kritike občinstva in odzivi v medijih po premieri in koncertih, še posebej v Križankah, so projektu odprle neslutene možnost.

”Glasba ima moč, ki lahko da zagon in polet sanjam. Upamo, da bodo te sanje nekoč postale resničnost. In želimo jih živeti.”, pravijo v ekipi projekta FEEL THE PHIL COLLINS – tribute show

NASTOPAJOČI: Srdjan Milovanović – vokal, Damijan Cigler – klaviature, Lea Likar – vokal, Boštjan Zorc – kitara, Sandra Feketija – vokal, Jure Praper – kitara, vokal, Karin Zemljič – vokal, Robi Krček – bas kitara, Luka Černe – vokal, Dejan Ritlop – bobni, Damir Korošec – tolkala, Gregor Kozar – saksofon, Tomaž Gajšt – trobenta, Matjaž Kajzer – trobenta, Vid Žgajner – pozavna

Vstopnice v predprodaji po 12 €, na dan dogodka pa 15 € dobite v Špitalu Za Prjatle, v TIC Celje in v Kopirnici Tomi.

CELJE.INFO PONUJA BREZPLAČNE VSTOPNICE IN POL CENEJŠO PIJAČO V ŠPITALU ZA PRJATLE

Članom našega portala z ugodnimi ponudbami Polovička.si pa smo pripravili prav posebno ugodnost. Ponujamo namreč 8 brezplačnih vstopnic za Feel the Phil Tribute Show, obenem pa ponujamo še 32 kuponov za 50% cenejšo pijačo v Špitalu Za Prjatle.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:
polsi-feel-the-phil-spital