Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo: gledališka komedija v Šmarju “Niti tat ne more pošteno krasti” – podarjamo vstopnice


Na oder Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah prihaja nova uprizoritev gledališke igre v izvedbi nadarjenih amaterskih igralcev iz šmarskega okoliša. 

Tokrat predstavo z naslovom Niti tat ne more pošteno krasti pripravlja gledališka skupina društva RODD iz Šentvida.

Gre za komedijo z Nobelovo nagrado nagrajenega avtorja Daria Foja.

Kratka vsebina:
V mestno stanovanje se ponoči skozi okno v tretje nadstropje prikrade tat. Ko se prepriča,da ni nikogar doma se loti dela,toda pri tem nima niti minute miru. Najprej ga po telefonu skrbno nadzira njegova žena, kmalu pride v stanovanje lastnik z ljubico in lastnikova žena. Tudi njen ljubimec se za kratek čas oglasi. Edino zatočišče oziroma skrivališče je velika ura. Dogajajo se čudne zadrege in nesporazumi…

Predstavo si lahko v KD Šmarje premierno ogledate v petek, 9. maja ob 20.30 uri, ter ponovitev v nedeljo, 11. maja ob 17. uri.  

Vstopnico lahko po 6 evrov v predprodaji kupite v Knjižnici Šmarje in na blagajni neposredno pred predstavo (če bodo še na voljo).

S KOZJANSKO.INFO NA PREDSTAVO NITI TAT NE MORE POŠTENO KRASTI BREZPLAČNO 

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si registriranim članom s cekini ponujamo 8 brezplačnih vstopnic za nedeljsko predstavo društva RODD Niti tat ne more pošteno krasti.

Za naročilo brezplačnih vstopnic kliknite tukaj