Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 13. 5. 2014


Vlom v stanovanjsko hišo 

V dopoldanskem času 11. 5. 2014 so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hiši v  Šentvidu pri Grobelnem. Neznani storilec je izkoristil priložnost, ko stanovalcev ni bilo doma in iz hiše odtujil denar. 

Pretep zaradi smeti

11. 5. 2014 so bili policisti obveščeni, da hoče oseba v okolici Loke pri Žusmu odvreči smeti. Očividec je kršitelja na to opozoril, vendar se  je kršitelj nad očividca spravil z motorno žago. Očividec je kršitelju motorno žago zbil, nakar sta se pričela pretepati. Po intervenciji policije sta iskala zdravniško pomoč, kjer je bilo ugotovljeno, da so nastale hujše telesne poškodbe. Zaključek zgodbe  bo na pristojnem sodišču.

Najdena minometna mina   

8. 5. 2014 so policisti prejeli obvestilo, da so delavci pri izkopu v  Kristah vrhu naleteli na neeksplodirano mino. Ugotovilo se je, da gre za minometno mino, katero je prevzel bobni tehnik.

Vlom v stanovanjsko hišo 

7. 5. 2014 so bili policisti obveščeni, da so neznani storilci vlomili v gostinski lokal na območja Lesičnega. Nepridipravi so iz lokal odtujili nekaj cigaret, alkoholnih pijač ter menjalni denar.

Psi napadli ovce

5. 5. 2014 so bili policisti obveščeni, da sta psa v obori v okolici Virštanja napadla in ovce. Policisti smo na kraju ugotovili lastnika psov ter jima izdali plačilne naloge za plačilo globe, ker psa nista bila primerno zavarovana. 

 

 

 

 

                        Iztok PINTER

   KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

                   Višji policijski inšpektor II