Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 27. 5. 2014


Nasilje v družini

22. 5. 2014 so policisti PP Rogaška Slatina v zvezi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini po 191 čl. KZ R Slovenije odvzeli prostost mlajšemu moškemu, doma iz okolice Rogaške Slatine. Zaradi groženj z orožjem so policisti pri njemu opravili hišno preiskavo ter zbrali še dodatna obvestila v zvezi kaznivega dejanja. Po zbranih obvestilih je bil osumljeni priveden k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor.

Ilegalni prestop državne meje

22. 5. 2014, ob 22.30 uri, so policisti PP Rogaška Slatina v Brezovcu pri Rogatcu ustavili voznika osebnega avtomobila. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da voznik v vozilu prevaža tujca, državljana Turčije, ki je pred tem ilegalno vstopil iz Hrvaške v Slovenijo. Tujcu so policisti izrekli globo po Zakonu o tujcih, ter ga naslednji dan vrnili hrvaškim policistom.

Drevo poškodovalo vozilo

26. 5. 2014 so bili policisti obveščeni, da se je zaradi neurja z vetrom in dežjem na Stritarjevi ulici podrlo drevo. Drevo je pri tem poškodovalo parkirano vozilo. O podrtju drevesa so bili obveščeni gasilci, ki so padlo drvo odstranili, policisti pa so opravili ogled kraja dogodka.

 

 

                                                          Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                              policijski inšpektor I