Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Rogaška končala s sezono


Slatinski košarkarji so v tretjo četrtfinalno tekmo s Heliosom krenili slabše in ob polčasu zaostajali za 19 točk. V drugem delu so se uspeli nekoliko približati, še najbolj ob koncu. S tem porazom so zaključili najuspešnejšo sezono po povratku med prvoligaše.

HELIOS DOMŽALE : ROGAŠKA 82:75 (23:13, 26:17, 18:20, 15:25)
Čebular 16, Mijović in Miljković po 13, Koštomaj in Nikolić po 10, …

Posnetek tekme

Zmago Sagadin, trener Heliosa Domžal: “Več kot zasluženo smo še petič v sezoni premagali Rogaško. Skupni izkupiček na medsebojnih tekmah znaša 5-2, kar tudi kaže na to, da smo boljša ekipa. Tokrat smo si v briljantnem prvem polčasu priborili 20 točk orednosti in deklasirali nasprotnike. V nadaljevanju pa, kar je že naša tradicija, glede na to, da smo najmlajša ekipa v ligi, nismo znali braniti te visoke prednosti. A zmaga niti za trenutek ni bila ogrožena. Čestitke fantom z zmagom, kljub vsem problemom, ki jih imamo v klubu. Osvojili smo tretje mesto v Ligi Telemach za prvaka in si skoraj že zagotovili mesto v Ligi ABA. Sedaj smo v polfinalu. To je bilo tisto kar smo morali doseči.”

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Helios je po zaslugih naših 13 izgubljenih žogah v prvem polčasu prišel do visoke prednosti. Kljub temu se nismo predali. Borili smo se po najboljših močeh, a vseeno izgubili. Čestitke vsem igralcem za maksimalno borbenost.”