Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni nogometni turnir slovenskih županov, ravnateljev in duhovnikov v Podčetrtku (foto in video)


V soboto, 5. aprila, je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekal dobrodelni nogometni turnir slovenskih županov, ravnateljev in duhovnikov. Poleg osnovnega poslanstva turnirja, zbiranje sredstev za šolski sklad OŠ Podčetrtek, so tovrstna srečanja priložnost za druženje in izmenjavo izkušenj z različnih področij njihovega delovanja.

Ekipo županov so sestavljali Peter Misja (župan občine Podčetrtek), Janko Kopušar (župan občine Šmartno ob Paki), Slavko Režonja (župan občine Turnišče), Stanislav Gejrkeš (podžupan občine Lendava), Ladislav Pepelnik (ravnatelj Vrtca Ruše), Miha Mohor (sekretar Skupnosti občin Slovenije) in Marko Šteger (ravnatelj Vrtca Dobrna).

V ekipi ravnateljev so bili Ivan Štrafela (OŠ Markovci), Tomaž Čepljak (OŠ Kamnica), Roman Gradišek (OŠ Kozje), Bogomir Marčinkovič (OŠ Bistrica ob Sotli), Matjaž Pungartnik (Center za sluh in govor Maribor), Marko Kraner (OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici), Zdravko Šoštarič (OŠ Jakobski Dol) in Vili Kovačič (OŠ Dobrna). 

Ekipo duhovnikov (Pax) pa so sestavljali Francesco Bertolini (Maribor), Jurij Garaikoečea, Andrej Šegula (Ljubljana), Simon Lorber (Šmartno v Tuhinju), Grega Valič (Sevnica), Gašper Otrin (Maribor) in domači župnik Jožef Rogač.

Ekipe županov, ravnateljev in duhovnikov ter zmagovalni trenutek slovenskih županov
Ekipe županov, ravnateljev in duhovnikov ter zmagovalni trenutek slovenskih županov

Rezultati dobrodelnega nogometnega turnirja županov, ravnateljev in duhovnikov:

1. tekma:

Župani : Ravnatelji 3:1

2. tekma:

Duhovniki : Ravnatelji 0:2

3. tekma:

Župani : Duhovniki 4:3

Prvo mesto na dobrodelnem nogometnem turnirju, kjer je pravico delil sodnik Fredi Kajba, si je priborila ekipa slovenskih županov. Drugo mesto je zasedla ekipa ravnateljev, tretje mesto pa ekipa duhovnikov. Po končanem turnirju je sledilo skupno kosilo, za kar so poskrbeli kuharji in kuharice OŠ Podčetrtek.

 

Vabljeni k ogledu galerije fotografij (klik!), posnetih na turnirju. V spodnjem video posnetku pa lahko prisluhnete izjavam predstavnikov ekip, ki so se udeležile dobrodelnega nogometnega turnirja v Podčetrtku. 

 

  v/t/f: eH