Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 12. 3. 2014


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 4. do 10. 3. 2014 zaznali na šentjurski policijski postaji:

Medsosedski nesporazumi 1
V sredo, 5. 3. 2014, je občan naznanil, da mu je sosed prestavil dva mejnika, ki razmejujeta njuni parceli. Policisti so opravili ogled, v nadaljevanju postopka pa je bilo s pomočjo geodeta, ki si ga je naročil občan ugotovljeno, da sta mejnika točno na mestih kjer morata biti.

Medsosedski nesporazumi 2
V sredo, 5. 3. 2014, je občan naznanil, da ima težave s sosedom v stanovanjskem bloku v Šentjurju. Na kraju so policisti ugotovili, da je sta se soseda sprla in se drug do drugega nedostojno vedla, zato je bil obema izdan plačilni nalog.

Tatvina motornih žag
Policisti so bili obveščeni o vlomu v uto v kraju Lopaca. Neznani storilec je iz vrtne ute udtujil dve motorni žagi in s tem oškodoval lastnika za okoli 500,00 EUR.

Nudenje pomoči zdravstvenemu osebju
Dne 6. 3. 2014 so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju, pri prisilni hospitalizaciji občana.

Vlom v lovsko kočo
Policisti so bili v petek obveščeni, da so neznanci vlomili v lovsko kočo v Tratni pri Grobelnem, ter iz notranjosti odtujili nekaj steklenic vina, ter stekleno vazo. Z omenjenim dejanjem so oškodovali Lovsko družino za okoli 200,00 EUR.

Vlom v lopo in vikend
Policisti so bili v petek obveščeni, da je neznanec vlomil v lopo in vikend v Osredku, od koder je odtujil agregat in s tem oškodoval lastnika za okoli 200,00 EUR.

Vlom v hišo 1
Policisti so bili v soboto obveščeni obveščeni, da je neznanec vlomil v starejšo nenaseljeno hišo v Gorici pri Slivnici, od koder je odtujil nekaj zlatnine, ter oškodoval lastnico za okoli 300,00 EUR.

Vlom v hišo 2
Policisti so v soboto zvečer po obvestilu občana, da se v Trnovcu sumljivo obnašajo tri osebe, ugotovili, da je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, kjer so nepridipravi odtujili torbico z denarjem. V zvezi ugotavljanja identitete neznancev policisti še zbirajo obvestila.

Pogrešana oseba
V nedeljo so bili policisti obveščeni, da je od doma neznano kam odšel mlajši občan. Policisti so pregledovali bližnjo okolico bivališča, ter okolico kraja, kamor bi se lahko zatekel. Občan je bil nato živ in zdrav izsleden s strani soseda.

 


Po pooblastilu komandirja policijske postaje
Simon Veber
Pomočnik komandirja PP