Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zimske počitnice 2014: brezplačne aktivnosti za otroke in mladino s Kozjanskega in Obsotelja


Pred vrati so zimske počitnice, ki jih bodo otroci in mladina na našem območju preživljali od ponedeljka, 24. februarja, do petka, 28. februarja. Počitnic se otroci seveda veselijo, da pa jih ne bodo preživeli zgolj za računalnikom televizijo, smo poiskali nekatere počitniške aktivnosti, ki se jih bodo lahko na našem območju udeleževali.

Zavedamo se, da je v Sloveniji čedalje več družin v hudi finančni stiski. Zato smo se odločili, da v spodnjih vrsticah predstavimo le brezplačne dogodke ali pa takšne, kjer boste plačali simbolično ceno za material.

Šmarje pri Jelšah:

V ponedeljek, 24. februarja, ob 16h, si bodo lahko otroci v Kinu Šmarje pri Jelšah ogledali sinhronizirano animirano pustolovščino Jurij in pogumni vitez. 

V torek, 25. februarja, pa se lahko ob 9h otroci udeležijo počitniške ustvarjalne delavnice v prostorih Kulturnega doma Šmarje pri Jelšah.

V sredo, 26. februarja, si bodo najmlajši ob 16h lahko ogledali animirano, sinhronizirano družinsko komedijo v 3D tehniki Jaz, baraba 2.

V četrtek, 27. februarja, se bodo ob 9h lahko udeležili počitniške ustvarjalne delavnice v prostorih KD Šmarje pri Jelšah.

V petek, 28. februarja, pa bo ob 16h še ena 3d kino predstava, akcijska pustolovščina, Legenda o Herkulu.

Rogaška Slatina:

V sredo, 26. februarja, bodo lahko od 12. ure naprej otroci na brezplačni delavnici v Kulturnem centru Rogaška Slatina iz odpadkov izdelovali maske.  

V petek, 28. februarja, ob 10h, pa vabljeni v Knjižnico Rogaška Slatina na ogled zabavne risanke.  

Od ponedeljka, 24. februarja, do petka, 28. februarja, vabljeni vsi, ki bi želeli aktivno preživeti počitnice, v telovadnico II. OŠ Rogaška Slatina. Tam bodo številne športne aktivnosti potekale od 8. do 13. ure.

Šentjur:

Od ponedeljka, 24. februarja, do petka, 28. februarja, bodo od 9h do 12h v prostorih Ljudske univerze v Šentjurju potekale počitniške ustvarjalne delavnice za otroke.

V četrtek, 27. februarja, ob 17h, vabljeni na uro pravljic v Knjižnico Šentjur.

Podčetrtek:

V četrtek, 27. februarja, bodo od 16h do 18h v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekale otroške športne igrice, po končanih igricah pa sledi odprta vaja ansambla Toplar ter ustvarjalna delavnica.

Rogatec:

V torek, 25. februarja, bo od 10h dalje v Knjižnici Rogatec potekala delavnica za otroke: izdelujemo pisane sovice.

eH