Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 19. 2. 2014


12. 2. 2014 prometna nesreča s pobegom

Policisti PP Rogaška Slatina so bili ob 12:45 obveščeni, da je neznani voznik osebnega avtomobila nasproti trgovine Tuš na prehodu za pešce trčil v pešca iz Rogaške Slatine. Po trčenju je voznik odpeljal naprej, ne da bi nudil podatke ali pomoč drugemu udeležencu v prometni nezgodi. Policisti PP Rogaška Slatina so pričeli z intenzivnim zbiranjem podatkov, izsledili storilca prekrška, kateremu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitev ZPRCP.

16.2.2014 vlomljeno v stanovanjsko hišo

Policisti PP Rogaška Slatina so v noči na 17. 2. 2014 opravljali kontrolo v bližini železniškega postajališča v Rogaški Slatini. Pri opravljanju kontrole so opazili  neznano sumljivo osebo, ki se je pred njimi skrivala. Policisti so ga izsledili, opravili identifikacijski postopek, pri tem pa ugotovili, da je imel pri sebi 2 nahrbtnika z več predmeti, za katere pa ni znal pojasniti izvora. Priveden je bil na policijsko postajo, kjer je bilo zoper njega odrejeno pridržanje po ZKP. Pri nadaljnjem zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo na območju Rogaške Slatine, iz katere je odnesel kar nekaj vrednejših predmetov. Vsi predmeti so mu bili zaseženi in bodo oškodovancu tudi vrnjeni, zoper storilca pa sledi kazenska ovadba zaradi velike tatvine na ODT Celje.

17. 2. 2014 vlom v kontejner

Policisti PP Rogaška Slatina so bili koli 09:10 obveščeni o vlomu v kontejner na območju Tuncovca. Policisti so opravili ogled kraja in ugotovili, da je neznani storilec med vikendom vlomil v prostor za ločeno zbiranje odpadkov, od koder je odtujil več stvari, predvsem baker. Policisti še zbirajo obvestila  in bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo na ODT Celje.

 

 

                                                Boštjan Debelak

                                                komandir policijske postaje

                                                policijski inšpektor I