Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Golte vabijo na smuko in razvajanje v wellness

smuka-golteSlovenija se je znašla v snežnem objemu, ki kar kliče po zimskem veselju in radostih. Smučarija je te dni obvezna rekreacija za vse ljubitelje belih strmin in le kaj se podati drugam, kot na naj smučišče po izboru smučarjev med leti 2010-2013 – Golte.

Smučarski center Golte je priljubljeno smučišče v Zgornje Savinjski dolini. V zadnjih letih je smučišče prejelo mnoga priznanja za urejenost prog, med drugim so ga smučarji izbrali za Naj smučišče v letih 2010/20111, 2011/2012, 2012/2013. Dostop do smučišča je možen z nihalko Žekovec, ali po asfaltirani panoramski gorski cesti.

Proge na smučišču Golte so raznolike, razprostirajo se na 50 hektarjih površin na nadmorski višini od 1.000 do 1600 metrov. Dobrih 12 km smučarskih prog je prilagojenih vseh vrst smučarjem, od tega je 4,4 km modrih prog, 7,4 km rdečih in slab kilometer črnih prog za najzahtevnejše smučarje.

golte-paketSmučarske proge na Golteh so široke in dolge, ter nudijo nepozabne razglede na Savinjsko dolino in Kamniško Savinjske Alpe.

V zimski sezoni v okviru Smučarske šole Golte – Društvo Beli zajec potekajo pestri programi za otroke in mladostnike, ki se na smuči šele postavljajo ali pa svoje spretnosti preverjajo že v tekmovanjih. Hitri smučarski servis in izposoja potrebne opreme za bele strmine so stalnica v naši ponudbi.

Za smučarske tekače je pripravljena tekaška pot z izhodiščem na Starih Stanih, turni smučarji pa se prodajajo z Golt proti Smrekovcu ali Raduhi.

Za več informacij obiščite spletno stran smučišča Golte: www.golte.s

golte-smucisce

NAMESTITEV IN WELLNESS

Hotel s štirimi zvezdicami na smučišču zagotavlja, da se boste odlično počutili v eni od 52 dvoposteljih sob velikosti od 17 do 24 m2.  Nekatere imajo možnost dodatnega ležišča. Pohištvo je za vaše zdravo in prijetnejše bivanje izdelano iz okolju prijaznih materialov. Vse sobe imajo balkon s pogledom v naravo, priključek za internet in LCD TV sprejemnik.

Popestrite svoj dan z obiskom fitnesa, kjer imate na voljo različne vadbene naprave. Po takšni športni aktivnosti ali po dolgem dnevu v naravi se prileže odlična savna.
Izberite najljubšo: vročo finsko, parno turško, prijetno infra rdežo ali aromatično zeliščno savno.

V takih trenutkih se še posebej prileže bazenček za knajpanje s toplo in hladno vodo. Za še več vodnih užitkov se podajte v zunanji ali notranji masažni bazen in prepustite čarovniji mehurčkov. Posebno presenečenje v wellness centru so tuši doživetij, ki demontrirajo različne naravne pojave in vključujejo tudi aromaterapijo.

golte-namestitev

————————————————————————————————————————————————-

S KOZJANSKO.INFO NA SMUČANJE NA GOLTE POL CENEJE

Našim zvestim obiskovalcem na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 20 celodnevnih smučarskih vstopnic za odrasle po polovični ceni. Namesto 29 € boste za vstopnico odšteli 14.5 €.

Pol cenejše vstopnice naročite tukaj:

smucanje4