Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Božični koncert domačih pevskih zborov v Bistrici ob Sotli (foto in video)


Na božični dan je tradicionalni koncert pevskih zborov potekal tudi v farni cerkvi sv. Petra v Bistrici ob Sotli. Nastopili so MePZ Bistrica ob Sotli, domači Otroški cerkveni zbor in Dekliški cerkveni pevski zbor LA VITA. Poleg številnih domačinov smo zaznali tudi domačega župnika Damjana Kejžarja in župana Franja Debelaka. 

Napolnjena farna cerkev v Bistrici ob Sotli je že pred začetkom koncerta dala slutiti, da gre za izjemno odmeven dogodek v Bistrici ob Sotli. Najprej so se predstavili najmlajši, članice in člani Otroškega cerkvenega zbora, ki ga vodi zborovodkinja Teja Tavčer. Po odlični predstavi so pred obiskovalce stopili članice in člani MePZ Bistrica ob Sotli, ki ga vodi Špela Drašler. Tudi slednji so še enkrat več dokazali pevski talent in znanje, ki jih spremlja po letih delovanja.

 

Zadnje so pred obiskovalce koncerta stopile članice Dekliškega pevskega zbora La Vita, ki združuje osnovnošolska in srednješolska dekleta ter jih vodi zborovodkinja Metoda Denžič. Vsi trije zbori so odlično odpeli številne božične pesmi in z gotovostjo lahko trdimo, da so navdušili domala vse prisotne ter jim pričarali in približali lepoto božičnega časa.

Tradicionalni božični koncert je napolnil farno cerkev v Bistrici ob Sotli
Tradicionalni božični koncert je napolnil farno cerkev v Bistrici ob Sotli

Inserte nastopov si lahko ogledate v spodnjem video posnetku, vabljeni pa tudi k ogledu galerije fotografij (klik!), posnetih na dogodku.  

v/t/f: eH