Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vpis abonmaja Gustav v Šentjurju


Šentjurska izpostava Javne sklada RS za kulturne dejavnosti – tudi letos pripravlja pester abonmajski program priljubljenega gledališko-glasbenega abonmaja Gustav, v okviru katerega si boste denimo letos lahko ogledali tudi koncert mednarodno znane slovenske vokalne skupine Perpetuum Jazzile in nekaj zanimivih gledaliških komedij.

Repertoar:

NAJSTAREJŠA OBRT – nostalgična komedija prijateljic noči

Gledališče Ptuj
Igrajo: Zvezdana Mlakar, Anica Kumer, Marjana Brecelj, Alenka Cilenšek, Marinka Štern, sodelujeta: Helena Blagne (v živo!) in Peter Srpčič (tudi režiser)
Predstava petih dam s poklicem dvomljivega  slovesa, ki ga opravljajo  s stilom in maniro. Kljub večletnim delovnim izkušnjam se ne morejo izogniti različnim pogledom  na aktualne trende pri opravljanju tovrstnih storitev, odnos do strank in stanje gospodarske krize, ki ob postopnem izumiranju njihovih klientov najeda njihovo eksistenco.

BORIS, MILENA, RADKO – duhovita igra o ljubezenskem ognju v zrelih letih

Drama  Ljubljana (ogled v Ljubljani)
Igrajo: Boris Cavazza, Milena  Zupančič in Radko Polič
Ljubezenski trikotnik razburka strasti in zastavlja vprašanja: so erotične in ljubezenske pripetije pri teh letih sploh še primerne? Ali pa opozarjajo, da življenje ne varčuje s presenečenji. »Predstava, ki človeka naredi lačnega gledališča », kot so zapisali kritiki in predstavo ocenili 5*****.

TAK SI, nestrpna komedija izpod peresa Gorana Vojnoviča
SiTi teater BTC, Kreker
Igrata: Tadej Toš in Klemen Slakonja
Kaj se zgodi taksistu v Ljubljani, ko v njegov taksi sedejo konceptualni umetnik, skrivnostna dama, novopečeni vstajnik, brezposelni punker s kravato, duhovnik brez prakse, dementni profesor marksizma?  Predstava, ki zahteva strpnega gledalca!

PERPETUUM JAZZILE – koncert najuspešnejše slovenske vokalne skupine
A capella zbor poslušalcem ponuja splet vokalnih harmonij in ritmov  popularne glasbe od jazza, swinga, bossa nove do priredb pop in narodno zabavne glasbe.  V zboru sodelujejo odlični solisti, ki navdušujejo s svojo sproščenostjo in mladostnim žarom.

UMOR V VILI ROUNG, absurdna komedija
Dramska družina F.B. Sedej, Števerjan (Italija)
Z neverjetno energijo, igralskim žarom, dovršeno koreografijo, duhovitimi prizori  in izjemnimi pevskimi točkami so navdušili žirijo Linhartovega srečanja, ki jim je dodelila matička za najboljšo predstavo v celoti. Predstava, po kateri si na koncu rečeš le še: ŠE! 

Organizatorji vabijo k vpisu do 10. 11. 2013 in sicer na  e-mail: [email protected] ali telefon 491 40 70 oz. 041 507 770

Cena abonmajev je 62 € do 10. vrste, ostale vrste in balkon pa 58 €.