Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Unikatno darilo – šik pojšter z ročno izdelano aplikacijo po želji – za pol cene


Razmišljate o domiselnem, posebnem darilu za bližnje ob božično-novoletnih praznikih, pa se ne spomnite ničesar res primernega? Potem je ročna umetnost izpod prstov Barbare Romih kot nalašč za vas.

Barbara namreč izdeluje unikatne aplikacije na vzglavnike in blazine po vaši želji, nanje pa piše tudi osebna imena.

Takole se Barbara predstavlja sama:
Če poguglaš besedo buba, ti gospa Wikipedia dobrovoljno razloži, da je buba stopnja v razvoju tistih žuželk, ki gredo v prehodu med ličinko in odraslo živaljo skozi proces popolne preobrazbe. To sem jaz. Buba, ki te vedno znova pritegne, prevzame, ti zleze pod kožo. Brez nje enostavno ne gre.

Sem kakršna sem in ne želim biti drugačna navkljub muhastim pomanjkljivostim. Trenutno. Zdaj. Ta trenutek. Pa vendar sem nenehno v stanju spreminjanja, osebnega zorenja, raziskovanja. Tako jaz, kot tudi moji izdelki. Danes tako, včeraj malce drugače, jutri bomo videli. Mogoče bom nasmejana ali pa sitna, mogoče tiha, mogoče preglasna, zagotovo lačna in nedvomno radovedna.

Le kaj se bo danes izcimilo izpod mojih rok, kateri spomin bo danes prebudila jutranja kava? Radovedna kot Buba, kar v japonskem jeziku pomeni otrok. Sem. Velik otrok sem. Uživam. Raziskujem. Ustvarjam. CARTam dušico s šik robo. Enostavno sem ROmih BArbara – BUBA.

ŠIK POJŠTER

Je unikatno in osebno darilo izdelano po željah vsakega posameznika. Velik je 30 – 32 x 30 – 32 cm. Prevleka je snemljiva in izdelana iz 100 % bombaža. Zaključena je s skrito zadrgo in se lahko pere do 40° Celzija. Na sprednji strani je poljubna aplikacija, na zadnji pa osebno ime.

Njene izdelke najdete na naslovu: www.facebook.com/buba.sikroba, lahko jo kontaktirate tudi na e-mail: [email protected] in na GSM: 031 767 999.