Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Odpeljali drag delovni stroj; neznanci silijo v hiše


S Policijske uprave Celje so sporočili, da so bili včeraj obveščeni, da so neznani storilci v času od sobote do včeraj z delovišča v Rogaški Slatini ukradli delovni stroj znamke ICB 3CX, vreden okoli 40.000 €.

V Malih Rodnah, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, je lastnica stanovanjske hiše včeraj okoli poldneva v hiši zalotila neznanca, ki je pod predpražnikom našel ključe in vstopil. Lastnica ga je s kričanjem pregnala iz hiše in videla, da so ga v avtomobilu, znamke VW najverjetneje Passat temnejše barve čakali še trije moški. Neznanec ni uspel iz hiše ničesar odnesti. Občane ob tej priložnosti znova opozarjajo naj ključe hiš ne hranijo pod predpražniki in na drugih predvidljivih mestih.

Avtomobil š štirimi osebami, ki bi lahko ustrezal prejšnjemu opisu, so občani včeraj opazili tudi v Podplatu, kjer so policisti obravnavali vlom v starejšo stanovanjsko hišo. Lastnik pogreša hranilno knjižico.

V Roginski Gorci, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je neznanec včeraj zamotil lastnico stanovanjske hiše. Prosil jo je za vlečno vrv, ker naj bi imel v bližini prometno nesrečo. Medtem, ko je neznanec govoril z njo, se je drugi izmuznil v hišo in ukradel nekaj gotovine in več kosov zlatnine.