Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gasilke s Sv. Štefana so se fotografirale za koledar – podarjamo 6 koledarjev


Ste že kaj razmišljali kateri koledar boste v svojo garažo, delavnico, pisarno ali nad kamin v dnevni sobi obesili v letu, ki se približuje? Vaše dileme so sedaj odveč. Pogumne gasilske Prostovoljnega gasilskega društva Sveti Štefan so se namreč na ogled postavile v koledarju za leto 2014.

PGD Sveti Štefan je bilo ustanovljeno 2.5.1937 na pobudo Alojza Sicherla. Društvo sodi pod medobčinsko gasilsko zvezo Šmarje pri Jelšah in šteje 120 članov, od tega 54 operativnih. Velik poudarek namenjajo pridobivanju mladih gasilcev ter udeleževanju raznih meddruštvenih tekmovanj. Ekipi članov in članic sta zelo uspešni, saj vedno poskrbita, da se vrneta s pokalom. In slednje so  letos presenetile s svojo izvirno in hvalevredno idejo.

Ideja o fotografiranju za gasilski koledar je nastala čisto spontano. Že v lanskem letu se je 9 gasilk malo za šalo in malo zares pogovarjalo o tem, a se iz tega ni rodilo nič. Nato pa so letos septembra na občinskem tekmovanju spet prišle na to temo. Pogovor je stekel, ideje so kar kipele in čisto zares so se odločile narediti ta pogumen in drzen korak.

Želele so, da ima projekt humanitarno noto in ker društvo v letu 2014-2015 načrtuje nakup nove gasilske cisterne, so se odločile, da izkupiček od prodanih koledarjev temu tudi namenijo.

Za mnenje smo povprašale tudi prijatelje in znance. Idejo so sprejeli navdušeno in jih pri tem podprli. Organizacijo celotnega projekta so vzele popolnoma v svoje roke. Za ličenje, pričeske in fotografiranje so prispevale same, ker pa tisk predstavlja velik finančni zalogaj, so stopile v akcijo iskanja sponzorjev. Odziv je bil zelo dober, za kar se vsakemu posebej iskreno zahvaljujejo. Kot pravijo, jim brez njih nam ne bi uspelo.

Kljub temu, da bo koledar v omejeni izdaji na voljo od 25.11.2013, ga je že mogoče naročiti preko e-maila [email protected] ali preko telefonske številke 031-691-028. Cena koledarja je 10 €. Več informacij lahko dobite tudi na facebook strani Članice PGD Sveti Štefan- koledar 2014.

 POTEGUJTE SE ZA BREZPLAČEN KOLEDAR GASILK PGD SVETI ŠTEFAN!

Šest srečnih obiskovalcev Kozjansko.info pa bo do zelo iskanega koledarja deklet PGD Sveti Štefan zagotovo prejelo in to brezplačno. Med vsemi, ki boste namreč izpolnili obrazec na Polovička.si (klik), bomo izžrebali 6 dobitnikov koledarjev.

Časa za prijavo v akcijo imate do nedelje, 24. novembra. Nato bomo izvedli žreb in seznam dobitnikov objavili v komentarju na to novico.   

Za brezplačen koledar gasilk PGD Sveti Štefan kandidirate tukaj: