Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Radiostorm uspešno leto zaokrožili z novim videospotom


Leto 2013 je bilo za glasbeno skupino Radiostorm precej pestro in nadvse uspešno. Fantje so odigrali veliko število koncertov na domačih odrih, pohvalijo pa se lahko tudi s koncertno turnejo po Veliki Britaniji, ki je, kot kažejo odzivi, presegla vsa pričakovanja.

Njihova skladba »About« se je namreč uvrstila na kompilacijo angleške založbe Punkalicious Records z naslovom Punkalicious volume 4. Ta predstavlja obetavne punk rock skupine iz nekaterih evropskih držav, ZDA ter tudi daljne Avstralije. Tokrat so kot prva slovenska skupina prisotni tudi Radiostorm. Poleg tega jih je v letošnjem letu opazilo tudi nemško promocijsko podjetje Schoelcke Promotions, ki jim bo v prihodnjem letu omogočilo nastope na odmevnejših festivalih in klubih širom Evrope.

Kljub neutrudnemu koncertiranju je skupina našla navdih za nov singel z naslovom »Misery«, ki bo predstavljal tudi nov, istoimenski album. Zanj so posneli tudi videospot, ki bo premierno predstavljen 15. novembra na njihovi uradni facebook strani.