Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 8. 10. 2013


POŠKODOVANA V PROMETNI NESREČI

V dopoldanskem času 2. 10. 2013 je prišlo do prometne nesreče na križišču cest v Belem. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje enega izmed voznikov. V nezgodi sta voznika obeh vozil utrpela lažje telesne poškodbe. Kršitelj je zaradi kršitve določil v cestnem prometu prejel plačilni nalog za plačilo globe. 

TATVINA BAKRENIH ŽLEBOV 

3. 10. 2013 so bili policisti obveščeni o tatvini bakrenih žlebov in odtočnih cevi iz lesene ute v Trebčah. Kam je neznanec odpeljal bakrene izdelke, policisti še ugotavljajo.

VOZIL PO LEVI

3. 10. 2013 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila 30. 9. 2013. Ugotovili so, da sta bili v nesreči udeleženi dve vozili in da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levi strani enega izmed voznikov. V nesreči je voznik utrpel lažje poškodbe. Kršitelj je prejel plačilni nalog za plačilo globe.  

TATVINA UDARNEGA KLADIVA

V noči iz 4. 10. 2013 na 5. 10. 2013 je nepridiprav obiskal gradbišče na Spodnji Ponkvici. Iz delovnega stroja je odtujil udarno kladivo. Kje je udarno kladivo, policisti še poizvedujejo.  

NASILEN PARTNER

Policisti so bili 5. 10. 2013 obveščeni o nasilnem partnerju, ki je že dalj časa vršil psihično in fizično nasilje nad svojo partnerko in njunimi otroki.  Zaradi nasilja se je partnerka odselila, partner pa jo še vedno nadleguje. Policisti so nasilnemu partnerju izrekli prepoved približevanja  partnerici.    

 

                                                           Iztok Pinter

                                                              Komandir policijske postaje

                                                             Višji policijski inšpektor II