Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Muzikal Izgubljeni zaklad v KC Rogaška Slatina – podarjamo vstopnice


Kulturno prosvetno društvo Kostrivnica, dramska skupina in skupina Sled pripravljajo izjemen glasbeno-gledališki dogodek, obvezen ogleda za vse ljubitelje tovrstne umetnosti.

v soboto, 26. 10. 2013 ob 19. uri  in v nedeljo, 27. 10. Ob 16 uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina organizirajo muzikal Jasne in Martina Druškoviča Izgubljeni zaklad.

Društvo, ki je v 25 letih delovanja organizirajo 27 celovečernih predstav in 75 ponovitev, vas z novo glasbeno-umetniško izvedbo zagotovo ne bo pustilo ravnodušne tudi tokrat.

Vstopnice lahko po redni ceni 7 € v predprodaji kupite na Zavodu za kulturo Rogaška Slatina, v frizerskem salonu Vida Logar v Rogaški in v KPD Kostrivnica.

Na Kozjansko.info pa skupaj z organizatorji svojim rednim obiskovalcem podarjamo 8 vstopnic za muzikal Izgubljeni zaklad in sicer 4 vstopnice za premierno sobotno ter 4 za nedeljsko predstavo.

Brezplačne vstopnice lahko pridobite tako, da všečkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Kozjansko.info že všečkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do torka 22. 10. do 22. ure,  bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za enega od obeh terminov muzikala. 

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in si z malo sreče zagotovite 2 vstopnici za muzikal Izgubljeni zaklad v izvedbi umetnikov KPD Kostrivnica. 

 Po dogodku si boste na Kozjansko.info lahko ogledali obsežno foto-video reportažo s premiere!