Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Frizerski salon Pri Minki v Šmarju pri Jelšah – moško komplet z umivanjem pol ceneje


Frizerski salon Pri Minki v Šmarju pri Jelšah
Frizerski salon Pri Minki najdete v centru Šmarja pri Jelšah na Rogaški cesti 1, v bližini trgovskega centra Jager in nasproti občinske stavbe. So frizerski salon za vse generacije. Njihova ekipa poskrbi za urejene pričeske vseh vrst- od navadnih klasičnih do zahtevnih večernih.

Trudijo se, da imajo njihove stranke lepe lase in zdravo lasišče, kar dosegajo z  uporabo profesionalne lasne kozmetike. Dobre rezultate dosegajo na podlagi dolgoletnih izkušenj ter s pomočjo znanja, ki ga sproti pridobivajo na seminarjih.

Delovni čas in ostale informacije najdete na spletu: www.pri-minki.si ali na facebooku: frizerski salon pri-minki . Za vse informacije so vam na voljo na tel.: 03/ 81 90 991 ali 031 685 712.

Tokrat v frizerskem salonu Minka, skupaj s Kozjansko.info pripravljajo posebno promocijsko akcijo posebej za moške. Z njo želijo moškemu svetu pokazati, da je obisk frizerskega salona lahko tudi sproščujoča izkušnja, v kateri vam ne uredijo le pričeske, ampak vam ob nežnem umivanju in negi lasišča spočijejo tudi misli, možganske celice. 

Na Polovička.si tako lahko naročite 20 bonov za moško striženje z nego/umivanjem (moško komplet) po polovični ceni.

Redna cena moško komplet znaša 17,90 €. Na Polovička.si boste zanj odšteli 9 €!

Pol cenejšo frizersko storitev moško komplet si zagotovite tako, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup bona. ( če našega maila ni v 24 urah, obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš rad zatakne).

Pol cenejši boni se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 20!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite moško komplet z umivanjem v frizerskem salonu Pri Minki v Šmarju pri Jelšah po polovični ceni (klik!).

Ne spreglejte še:
Enomesečna fitness vadba v Profitness Celje po polovični ceni